Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.06.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

MALURT kommer først til Frederikshavn 21. maj

Koncerten med MALURT i Det Musiske Hus udsættes i godt syv måneder.
MALURT udsætter sin efterårsturné til april-maj 2021. Det betyder blandt andet, at koncerten i Det Musiske Hus i Frederikshavn finder sted fredag 21. maj 2021 i stedet for torsdag 8. oktober 2020.

 

- Vi er rigtig kede af, at vores publikum skal vente, og ligeledes at aktiviteten flyttes. Det var en koncert, vi i lang tid har glædet os til, og vi håber, at vores gæster har lyst til at beholde deres billet. Jeg ved, at bandet er kede af situationen. Men med de nuværende regler, er det altså beslutningen, de har taget, udtaler spillestedsleder Jens Ole Amstrup.

MALURT ønsker brændende at gennemføre den succesrige og anmelderroste reunion-turné, der blev afbrudt ved corona-nedlukningen efter de fem første koncerter. Turnéen skulle efter planen genoptages til september, men uvisheden råder i musikbranchen, og ingen tror p.t. for alvor på, at man får lov at levere ægte rockshows med et tusindtalligt publikum til efteråret.

MALURT har altid – og i særlig grad – været indbegrebet af synergi med publikum, og bandet vil ikke risikere at skulle byde hverken publikum eller sig selv at skulle give nedskalerede shows ved eventuelt at halvere antallet af publikum og holde afstand under koncerterne. Det er bare ikke MALURT!

Efter sidste koncert i KB-Hallen kører MALURT igen bandbussen tilbage i parkeringskælderen, og mens Christian Arendt, Peter Mors og Dia Nielsen vender tilbage til deres civile jobs, fortsætter Pete Repete sit virke på musikscenen, og Michael Falch genoptager sin solokarriere sammen med DÉT BAND.

Ønsker du at beholde din billet til koncerten i Det Musiske Hus, skal du ikke foretage dig noget. Den allerede købte billet gælder også til koncerten fredag 21. maj 2021.

Ønsker du at få din billet refunderet, skal du skrive til billetkontoret - skriv ”MALURT 2021” i emnefeltet. Billetgebyr refunderes ikke.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close