Gå til hoved-indhold
04 december. 2023

Mindeord: Vi har mistet et ikon, en ven og en god fodbolddommer

  • 1 af 1
    Formand Michael Kristensen (t.v.), Vendsyssel Fodbolddommerklub, har skrevet disse mindeord om Leif Mikkelsen, der nåede at dømme 4.533 kampe.
Af  Michael Kristensen

Formand Michael Kristensen, Vendsyssel Fodbolddommerklub, har skrevet disse mindeord om Leif Mikkelsen: Det er med stor sorg, vi har modtaget meddelelse om, at æresmedlem Leif Mikkelsen er afgået ved døden lørdag aften.

Leif tog dommerkort i 1963, men begyndte først sin aktive karriere i 1974. Han dømte 4533 kampe, hvor de 3000 af dem var DBU-kampe.

Han havde mange tunge poster i Frederikshavn Fodbolddommerklub, hvor han virkede som både formand og kampfordeler i flere år.

Han var en kæmpe kapacitet i forbindelse med fusionen af Frederikshavn og Hjørring Fodbolddommerklub, der i 2003 blev til Vendsyssel Fodbolddommerklub.

Leif var en dygtig udvikler, en god sparringspartner for dommerne, og han var en respekteret person i dommerkredse i hele Jylland, hvor han i kraft af sin formandspost, ofte deltog i delegeretmøderne i JFU og DFU.

I februar blev Leif fortjent hyldet på klubbens generalforsamling, da han fik en pokal for 60-års medlemskab af dommerklubben. Han var et meget respekteret medlem, og der var altid godt humør, når man var i selskab med ham.

Vi oplevede altid Leif med hans lunefulde historier, som var kendetegnende ham, når der var medlemsmøder, generalforsamling, eller når man mødte ham på Frederikshavn Stadion, hvor han ofte var at finde i omklædningsrummet hos dommertrioen, når FFI spillede.

Disse historier nød han også at fortælle, når han var ude i klubberne, og Leif dømte altid de kampe, der var. Om det var en kamp i Jyllandsserien med mange tilskuere i Bindslev eller en serie 5-kamp i Kvissel eller Skæve, så var han altid inde i omklædningsrummet efter kampen for at snakke. Han skulle lige sikre sig, at alle havde fået en forklaring på det, der var foregået i kampen, og på den måde var han også meget respekteret ude i klubberne.

Vi vil savne Leif. Vi har mistet et ikon, en ven og en god fodbolddommer.  

Vores tanker går til Lone og resten af familien.

Æret være Leif Mikkelsens minde.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...