Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.11.2022 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Parterapi Amager kan hjælpe dig og din partner

Brug parterapi Amager, hvis dig og din partner har brug for hjælp til at håndtere konflikter - terapeuten vil lytte til jer begge og støtte jer i, hvordan I bedst kan kommunikere med hinanden.

 

Artiklen er sponsoreret af The Praxis

Kan enhver få glæde af parterapi Amager, eller er det kun for folk med problemer i deres forhold?

Parterapi Amager er for jer fra lokalområdet, som har det svært med kommunikationen i parforholdet, og som oplever, at I ikke lytter nok til hinanden i jeres forhold. Parterapi Amager er det lokale sted, hvor du kan få hjælp til at løse problemer med din partner.

Parterapi er for alle, der har brug for sparring på deres parforhold. Det er ikke kun for folk med alvorlige problemer, men også for par, der gerne vil have et mere harmonisk forhold, hvor man har overskud til at rumme hinanden. At gå til parterapi på Amager kan være en stor hjælp til at forbedre jeres kommunikation, fordi parterapeuten har mulighed for at se problemet fra begge sider og kan guide jer til at finde den bedste løsning på en given konflikt.

Jeg har brug for alenetid! Hvordan siger jeg det til min partner uden at starte en konflikt?
Det kan være svært at sige til sin partner, at man har brug for alenetid, uden at det bliver opfattet som en konflikt. Det tæller ikke som alenetid, hvis du svinger støvsugeren - også selvom den er bedst i test. Ægte alenetid er tid, hvor du kun fokuserer på dig selv. Her tæller husligt arbejde altså ikke. Det kan dog godt skabe en konflikt, hvis begge partnere i et forhold er drænede og har brug for alenetid, selvom der er 117 arbejdsopgaver i hjemmet og på arbejdet, der presser sig på.

Ofte er det bedst, hvis man først forklarer, hvorfor man har brug for tid. Uanset hvad årsagen er, så kan det være en god idé at forklare sin partner tankerne bag behovet. På den måde kan din partner bedre forstå dig, og samtidig undgår I unødvendige konflikter. Lykkes det ikke, kan I opsøge en parterapeut, som kan guide jer til at finde et fælles sprog til at italesætte baggrunden for konflikter mellem jer.

Hvordan kan parterapi Amager hjælpe mig og min partner?

Parterapi kan hjælpe jer med at finde ud af, hvad der fungerer, og hvad der ikke er optimalt i jeres forhold. Når I kender jeres styrker og svagheder, vil i sandsynligvis kunne bruge parterapeutens rådgivning til at finde ud af, hvordan I kan få det bedre. Det er ikke altid let at se, hvor problemerne ligger, og derfor kan en uvildig sparringspartner som en parterapeut være med til at give jer et klart overblik.

Mange par har problemer med kommunikationen, og dette er ofte grunden til, at mange forhold ender. Hvis I begge er åbne for at arbejde med de forslag, som I får ved et besøg hos parterapi på Amager, vil I kunne lære at kommunikere på en bedre måde. Kommunikation er ikke altid nemt, men det er nødvendigt for et godt forhold. Med forskellige kommunikationsredskaber vil I være bedre rustet til at tackle problemerne i jeres forhold på en mere konstruktiv måde.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close