Gå til hoved-indhold
112
04. september 2023 - kl. 14.09

Peter Ingemann efter knallerttræf: Største ros til det danske politi

  • 1 af 3
    Peter Ingemann takker politiet for, at han fik lov til at sidde på "jeres noget større udgave af en Puch Monza Juvel". Politikommissær Michael Karstenskov ses til venstre.
  • 2 af 3
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

Tv-vært Peter Ingemann roser politiet efter afviklingen af verdens måske største knallerttræf i weekenden i Skagen, og roserne går også den anden vej.

"En kæmpe hilsen, den største ros og mega-respekt til det danske politi. Tak, fordi I gjorde dagen sikker, festlig og så med så stort et overskud. Der var masser af smil og god karma fra jeres side, og det smittede. Tak for jeres store overbærenhed og elastik, når de glade knallerter foldede sig ud", skriver Peter Ingemann på Facebook.

Politikommissær Michael Karstenskov, leder af Sagscenter Frederikshavn, var selv tilstede i Skagen og styrede politiets indsats under det store knallerttræf i lørdags. Han vurderer, at der var mellem 1700 og 2000 knallerter.

- Det var en speciel dag, hvor der var en god stemning. Vi sagde til de mange deltagere, at vi nok skulle beholde bødeblokken i lommen, hvis de kørte ordenligt, og det gjorde de, konstaterer Michael Karstenskov.

Verdens måske største knallerttræf markerede afslutningen på Peter Ingemanns knallertrejse rundt i Danmark. Entusiatiske knallertkørere strømmede til fra hele landet, og solen skinnede ned over alle deltagerne.

Stemningen var hele dagen god, og flere af de mange knallertklubber, som havde taget turen til Skagen, efterlod en hilsen på en af patruljebilernes bagrude.

- Tænker, der skal renses lidt klistermærker af patruljevognens bagrude. Undskyld, skriver Peter Ingemann, der også takker politiet for, at han fik lov til at sidde på "jeres noget større udgave af en Puch Monza Juvel".

Michael Karstenskov bekræfter, at en patruljebil blev "beriget" med en del klistermærker, men han siger, at det blot symboliserer det fine samarbejde mellem politi og deltagere i verdens måske største knallerttræf.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...