Gå til hoved-indhold
112
27. marts 2024 - kl. 21.03

Politiet bringer en advarsel: Hele otte tricktyverier i Skagen og Hjørring

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

I den seneste tid har Nordjylland været hærget af flere tricktyverier, og to mænd har igen været på spil. Det får nu Nordjyllands Politi til at efterlyse to mænd for otte tricktyverier i Skagen og Hjørring. 

- Vi har fået otte anmeldelser her på aftenvagten for området. Og det er jo væsentlig flere end normalen, siger vagtchef hos Nordjyllands Politi Morten Axelsen til TV2 Nord og fortsætter:

- Efter vores overbevisning fra de anmeldelser, vi har fået, så arbejder de sammen. Den ene ringer telefonisk, mens den anden møder op på adressen, hvor de forsøger at få udleveret dankort, smykker og kontanter. Det har de så lykkedes med i seks af de otte tilfælde.

Politiet mangler stadigvæk at komme ud til alle anmeldelser med patruljer, men de vil gerne advare imod de to tricktyve.

- Der er ingen banker, som gør, som de gør. Ingen banker vil have fat i dankort, smykker og kontanter. Hvis nogle ringer fra en bank og beder om det her ting, så afbryd opkaldet og ring til os med det, siger vagtchefen til TV2 Nord.

På det sociale medie X kommer Nordjyllands Politi desuden med en beskrivelse af de to. 

Det første mand beskrives som 185-190 centimeter høj, 30-40 år, lys i huden, taler med lokal dialekt, mørkt hår, og han var iklædt mørk dynejakke, mørke bukser og briller.

Den anden mand er omtrent 175-180 centimeter høj, mørk i huden, taler med udenlandsk accent, pænt fuldskæg og iført cowboybukser. 

Nordjyllands Politi har en del gange i løbet af de seneste dage advaret mod netop tricktyverier, da der har været anmeldelser fra blandt andet Brønderslev og i Hadsund, hvor fire mænd blev anholdt. 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...