Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.01.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Premiere i aften på TV2: Ny serie om Ruths Hotel

Ruths Hotel råder over seks bygninger med overnatningsmuligheder: Vesterhus, Kunstnerhuset, Sømærket, Strandhuset, Strandhotellet og Det Gule Hus. Foto: Thomas Kollerup, TV2 Nord
I en ny sæson om jetset-magneten Ruths Hotel i Gl. Skagen følger vi atter livet hos de kendte og kongelige på det femstjernede hotel. Serien på fem afsnit er produceret af TV2 Nord.

 

"Ruths" har premiere tirsdag 4. januar klokken 20.50 på TV 2 og på TV 2 Play.

Magnumflasker til 6.000 kroner stykket og fransk kaviar med en kilopris på 20.000 kroner.

Kun det allerbedste er godt nok, når landets rigeste indtager toppen af Danmark og nyder livet på Ruths Hotel.

En bugnende pengepung synes nemlig at være indgangsbilletten til det legendariske spisested og hotel, der alene på én onsdag i uge 29 omsætter for mere end en halv million kroner.

- Det er ikke en dag, hvor folk sidder og holder øje med saldoen. De er der for at give den gas. Det er folk, der har penge - det er meget, meget tydeligt, fortæller en af seriens producere Niels Gorm Andersen fra TV2 Nord.

Den største regning, tjenerne på Ruths Hotel nogensinde har udskrevet til ét bord, lyder på 50.000 kroner.

- Jeg kan ikke huske hvor mange, de var ved bordet, hvad de fik, eller hvor de var fra. Men de var ikke fra Hellerup, har direktør Tom Boye tidligere fortalt til Horesta.

Omkring 50.000 gæster plejer at lægge vejen forbi Ruths Hotel i uge 29, der er kendt for at lokke kendte, kongelige og erhvervslivets spidser til.

Bordene på den populære indtjenende terrasse er booket flere år ud i fremtiden.

I den nye sæson følger vi gæsterne helt tæt allerede fra årets første dag, når de kaster sig ud i bølgerne til årets traditionsrige nytårskur.

Her er der vinterbadning á la Ruths, lækker gourmetmad efterfulgt af et glas rosé på stranden.

I serien følger TV-kameraerne også livets gang i Hellerup-ugen i uge 29, til et ekstravagant bryllup og i pinseferien, der uofficielt markerer sæsonens start på Ruths Hotel.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Thomas Kollerup, TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close