Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.10.2021 | Af: Michael Frederiksen

Usædvanlig ydmygelse: SEIF vinder 10-0 i Skagen

Michael Vestergaard har scoret 14 mål i syv kampe.
SEIF ligner mere og mere en vinder af kommunemesterskabet i seriefodbold, Sparekassen Vendsyssel Ligaen. For tre uger siden var det en duel mellem SEIF og Østervrå, men sidstnævnte er i krise og har blot hentet to point i holdets seneste tre kampe. SEIF derimod er flyvende. Det kan du læse mere om i søndagens serieoverblik.

 

Jyllandsseren 1, pulje 1:
FfI besejrede fredag aften lokalrivalerne fra IF Skjold Sæby med 1-0 på Bangsbo Frejas kunstgræsbane. Anfører Michael Fjordbak blev matchvinder i første halvlegs tillægstid.

Allerede tirsdag aften skal FfI igen i aktion. Her venter den udsatte hjemmekamp mod Hjørring IF.

Serie 2, pulje 12:
IF Skjold Sæbys andethold led sit andet nederlag i træk. Holdet tabte 1-2 på eget græs til Harken UGF. Kasper Krogh udlignede direkte på frispark, men Harken scorede sejrsmålet på straffespark i det 83. minut. Laurits Rømer var tæt på at udligne kort før tid, men stolpen stod i vejen.

Serie 3, pulje 24:
Der var målfest på Sparekassen Vendsyssel Arena i Skagen, men det var så absolut gæsterne fra SEIF, som var i festhumør. SEIF nedsablede Skagen IK med de sjældne cifre 10-0.

Michael Vestergaard lavede hattrick for anden kamp i træk. Han er nu oppe på 14 mål i syv kampe. SEIF har scoret 30 mål i de seneste fire kampe. SEIF har maksimumpoint.

FC Vakok vandt uden kamp i sæsonpremieren, men siden har holdet blot hentet ét point. Lørdag tabte FC Vakok lokalopgøret mod FfI's andethold med 0-1. Andreas Pedersen blev matchvinder i det 18. minut. FC Vakok ligger næstsidst, á point med Hjørring IF på sidstepladsen. FfI er på andenpladsen, to point efter SEIF, som har spillet en kamp færre.

Serie 3, pulje 25:
Østervrå IF's formkrise i serie 3, pulje 25, fortsætter. I dag led ØVI sit første nederlag. Henning Sørensens tropper tabte 3-4 til Sulsted IF. Efter sejre i de syv første kampe har ØVI blot hentet to point i sine seneste tre kampe. De rødblusede er fortsat på førstepladsen, men kun to point foran Hals FS, som endda har spillet en kamp færre. Netop Østervrå IF og Hals FS mødes fredag aften på Elektrikeren Nord Arena i Østervrå.

Andreas Bundgaard og Sebastian Koldbro udlignede Sulsted IF's tidlige 2-0-føring, men utallige frispark frustrerede ØVI, og Jonas Koldbro fik et håbløst gult kort ved at sparke bolden væk efter at være dømt offside. Sulsted kom foran 4-2, inden Thomas "Arne" Thomsen deducerede i dommerens tillægstid.

Serie 4, pulje 49:
Topkampen mellem FfI's tredjehold og Østervrå IF's andethold blev skuffende afgjort uden kamp. ØVI kunne ikke stille hold.

Dermed ville vinderen af opgøret mellem Kvissel/Ravnshøj og Gærum IF overtage andenpladsen, og KRIF sejrede med 3-2. KRIF er seks point efter topholdet FfI, som endda har spillet en kamp færre.

Kun tre point skiller KRIF fra IF Skjold Sæby på sjettepladsen. Sæby vandt torsdag aften med 3-0 over Syvsten IF.

Serie 4, pulje 50:
Voerså IF slap væk fra sidstepladsen i et par timer med en overraskende 3-2-sejr over Dronninglund IF, som kæmper for at rykke op. Sejrsmålet blev scoret dybt ind i dommer Jørgen Maigaard Kristensens tillægstid.

Da Holtet IF senere lørdag besejrede Hals FS, røg Voerså IF igen ned på sidstepladsen, som betyder nedrykning til serie 5, men blot to point skiller de fire nederste hold.

Med i denne gruppe er Dybvad/Hørby, som tabte 0-2 i Flauenskjold.

Kvindeserie Vest, pulje 251:
DHF (Dybvad-Hørby-Flauenskjold) er kommet på overarbejde. Lørdag tabte oprykkerne 0-6 på hjemmebane til Vejgaard Boldklub. Nul point i ni kampe og en målscore på 3-42 fortæller alt om DHF's problemer.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close