Gå til hoved-indhold
22. september 2023 - kl. 00.09

Alle fire eksterne medlemmer forlader Frederikshavn Havns bestyrelse

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Samtlige fire eksterne bestyrelsesmedlemmer i Frederikshavn Havn har valgt at forlade skuden. Det oplyser borgmester Birgit S. Hansen i en pressemeddelelse.

Torsdag morgen kom det frem, at formand Bo Uggerhøj og næstformand Lars Karlsson stopper øjeblikkeligt i Frederikshavn Havns bestyrelse.

I kølvandet på denne beslutning havde repræsentanter for ejeren (Frederikshavn Byråd) senere torsdag møde med den resterende del af bestyrelsen for havnen.

Mødet omhandlede fremtiden for havnen, herunder byrådets nej til at frasælge arealer på havnen.

- Efter mødet har de to tilbageværende eksterne medlemmer (Lotte Rosenberg og Leif Pedersen, red.) meddelt, at de forlader bestyrelsen dags dato. Derfor står vi overfor at skulle finde fire nye medlemmer til bestyrelsen i Frederikshavn Havn, oplyser Birgit S. Hansen.

Frederikshavn Kommunes byråd, som er ejere af Frederikshavn Havn, ønsker en bestyrelse, der har fokus på videreudviklingen af Frederikshavn Havn som en stærk havn. 

- Arbejdet med at finde de rette kompetencer er igangsat. Nye bestyrelsesmedlemmer skal sammen med nedennævnte tage den vigtige opgave på sig sammen med ejeren, som er kommunen, oplyser borgmesteren.

Nuværende og fortsættende bestyrelsesmedlemmer er:
Flemming Berg Christensen, valgt af og blandt medarbejderne på havnen  
John Lamp Henriksen, udpeget af byrådet
June Menne, udpeget af byrådet

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...