Gå til hoved-indhold
06. juli 2024 - kl. 00.07

Bakker og Bajere: En hyggelig gåtur i den smukke natur ved Gærum

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Gærum Borgerforening arrangerer igen "Bakker & Bajere". Det er en rute på fire kilometer med skøn natur, bakker og ikke mindst seks lokale bryghuses gode bud på øl.

 

- I naturskønne omgivelser byder vi på ølsmagning og grillpølse. Konceptet er simpelt. Du går en tur i vores grønne bakker, og undervejs kan du smage på dejlige øl fra Jylland. Efter en veloverstået tur er der en lækker grillpølse til at slutte af med, oplyser formand Tina Brinch Thygesen, Gærum Borgerforening.

Hun forventer god tilslutning til arrangementet, som finder sted lørdag 17. august kl. 13.00 med start og afslutning på Tumlepladsen, Gærums nyrenoverede samlingssted.

Du skal bare møde op i tøj, som passer til vejret, gode sko og gerne i godt selskab, så sørger borgerforeningen for resten. Undervejs kommer du til at høre om de forskellige øl, du skal smage, samt den smukke natur du kommer igennem.

Inklusiv i prisen på 150 kroner:

  • Vandrerute på cirka fire kilometer i smukke Gærum
  • Seks øldepoter på ruten med smagning af nøje udvalgte øl fra lokale forhandlere
  • Pølse med tilbehør
  • Dit eget smageglas, som du kan tage med hjem

Det forventes, at turen varer et par timer.

- Vi går i roligt tempo, men dog i kuperet terræn, så en nogenlunde fysisk form vil være en fordel, oplyser Tina Brinch Thygesen.

Øllene kommer fra Skagen Bryghus, Frederikshavn Bryghus, Nibe Bryghus, Løkken Bryghus, Hjort Beer og Rockabilly Brew.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...