Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.09.2020 | Af: Michael Frederiksen

Blackstones problemer synes at være uden ende

Restaurant Blackstone i Hånbækcentret i Frederikshavn er lukket på ubestemt tid. Det skriver daglig leder Hasan Isikli tirsdag aften i et opslag på Facebook, hvor han benytter lejligheden til at sige pænt farvel til sine kunder.

 

- Dette opslag er ubetinget "worst case scenario". Restauranten er lukket på ubestemt tid på grund af ejerskifte, oplyser Hasan Isikli.

Han slog dørene op på Rømøvej i juli 2018 efter i flere år - med succes - at have været indehaver af Gærumvejens Pizza & Grill. I oktober 2019 skiftede restauranten i ubemærkethed ejer. Keld Ejgil Pedersen overtog ejerskabet, men udadtil var det stadig Hasan Isikli, som var frontfigur.

I december sidste år måtte Restaurant Blackstone lukke i længere tid, da der opstod brand hos naboen Centerbageriet. Blackstone kom i gang igen, men i marts opstod der nye problemer, da COVID-19 lammede landet.

23. august oplyste restauranten, at den lukkede midlertidigt på grund af elektriske problemer i køkkenet. Fem dage senere var der styr på elektronikken, men nu meddelte Restaurant Blackstone, at Hasan Isikli var testet positiv for COVID-19.

Tirsdag aften skrev Hassan Isikli og co. følgende på Facebook:

- I forhold til ejerskabet af restauranten overdrages al kommunikation naturligvis også til den respektive ejer. Hele teamet bag restauranten, under forrige ledelse af Hasan er dybt berørt over situationen og sender de varmeste hilsener til jer alle.

Kanal Frederikshavn forsøger også at indhente en kommentar fra Keld Ejgil Pedersen, som har sit eget revisionsfirma i Sulsted.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close