Gå til hoved-indhold
18. april 2024 - kl. 09.04

Cheftræner Oliver Bjørk fortsætter i Frederikshavn Blackhawks

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Den kun 26-årige cheftræner Oliver Bjørk, Frederikshavn Blackhawks, har forlænget sin aftale med yderligere én sæson og har dermed fremtiden på plads inden DM-finalen mod Sunds Seahawks.

- Oliver har på trods af sin unge alder været træner i mange år, og siden han trådte ind på elitescenen inden sidste sæson, har han taget nogle kæmpe skridt. Han har bevist, at han har talentet og evnerne til at begå sig som træner på dette niveau, så det er fedt, at vi kan bygge videre på det uomtvistelige trænertalent, som han besidder, siger sportschef Thomas Lodberg, Frederikshavn Blackhawks.

Oliver Bjørk har tidligere været træner i Sverige, hvor han havde ansvaret for Hagfors' U17-drenge, ligesom han var assistenttræner for klubbens bedste damehold, som spiller i den næstbedste række i Sverige.

- Det miljø, som man har i Frederikshavn, tiltaler mig utroligt meget, og jeg trives rigtigt godt her. Det er et fantastisk sammenhold, som er på holdet. Så da muligheden kom for at forlænge min kontrakt, var valget ikke særlig svært, siger cheftræneren.

Lørdag 4. maj spiller man som bekendt DM-finale i Arena Næstved mod Sunds Seahawks, som efter både at have vundet grundspillet og mellemspillet må betragtes som favoritter, men troen på succes er naturligvis til stede.

- Nu har vi to ugers intensiv træning inden finalen, hvor vi skal forberede os ved at se video og forsætte det høje niveau, vi har haft til træningerne på det sidste. Det bliver en tæt finale, hvor vi skal være der 100 procent på dagen for at have en chance mod et stærkt Sunds-hold. Men målet er helt klart, vi skal have den pokal med hjem til det nordjyske igen, udtaler cheftræneren.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...