Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Efterårsferie med Naturtryl og børneteater

Den populære tryllekunstner og naturformidler Gustav Urth kan i næste uge opleves i Frederikshavn, Skagen og Sæby.
Du kan altid opleve noget på biblioteket, og i eftårsferien, som begynder i dag, står den på tryllekunst, viden om naturen og børneteater. Tag på udflugt til biblioteket og gå på opdagelse i bøgernes verden, hvor der er god plads til leg og hygge - også med madpakke.

 

Det er lykkedes Bibliotek & Borgerservice at få en aftale i stand med den populære tryllekunstner og naturformidler Gustav Urth. Tre gange i løbet af efterårsferien kommer han på besøg med Naturtryl.

Det er mandag 18. oktober på Frederikshavn Bibliotek, tirsdag 19. oktober på Kappelborg i Skagen og onsdag 20. oktober på Sæby Bibliotek - hver gang er det kl. 11, og det er ganske gratis.

Det går rigtig godt for den unge naturformidler Gustav Urth, som for alvor har slået igennem med sin mission og er efterspurgt over hele Danmark. Senest har vi set ham på TV2 Nord i selskab med sin far på rundfart i den nordjyske natur.

Nu kan du opleve Gustav Urth med sit show Naturtryl, hvor han kombinerer sine evner som tryllekunstner med sin store viden om naturen. Den unge Urth har nemlig sat sig et mål om, at han vil gøre alt, hvad han kan for at få børn og unge til at se og forstå dyr, fugle og planter.

Børneteater
Prinsesse To Ben og Enhjørningen Dennis leger, jonglerer og danser på Sæby Bibliotek tirsdag 19. oktober og på Frederikshavn Bibliotek onsdag 20. oktober, begge dage kl. 10.30. En forestilling, hvor børn fra tre år får rørt lattermusklerne og bliver inviteret til at komme på gulvet og tage del i de akrobatiske krumspring.

De voksnes regler om at sidde og tie stille er sat lidt ud af spillet, når børneforestillingen Prinsesse To Ben og Enhjørningen Dennis blænder op for fri leg, fantasi og kreativitet. Prinsesse To Ben er en klovneprinsesse, som elsker at lege med regnbuer, jonglere og danse iført pink og glitter. Dennis er en kæpheste-enhjørning, som er en smule klodset, men virkelig sød.

En forestilling, der giver børn mod og indlevelse til at udfordre deres balance- og koordinationsevner samtidig med, at de træner deres lattermuskler.

En lille gave
I efterårsferien har alle fem biblioteker en lille gave til alle børn, der bliver oprettet som lånere, og så er der jo alle de andre ting, du kan lave på biblioteket.

Fra fredag 15. oktober til lørdag 23. oktober holder bibliotekerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby bogsalg, hvor der er stor mulighed for at finde masser af gode bøger og blade til favorable priser.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Åse Bakland

FOTO: Åse Bakland

FOTO: Åse Bakland

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close