Gå til hoved-indhold
25. juni 2022 - kl. 16.06

Fire nye ansigter på plads i EUC Nords bestyrelse

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
    Christina Ørskov er valgt ind i EUC Nords bestyrelse.
Af: Kanal Frederikshavn

Hvert fjerde år skifter EUC Nord bestyrelse, og nu er det igen tid til skifte på de i alt 11 pladser. Mandag 20. juni konstituerede man den nye bestyrelse, som har fået fire nye medlemmer: Carsten Andersen, formand 3F Skagerak; Christina Ørskov, adm. direktør Orskov Yard; Kristina Kristoffersen, rektor UCN samt borgmester i Hjørring Kommune, Søren Smalbro.

EUC Nord har for første gang en bestyrelse med ligelig fordeling blandt mænd og kvinder.

Ifølge EUC Nords direktør Neil Jacobsen er der tilpas mange gengangere fra den tidligere bestyrelse til at sikre kontinuitet, men også flere nye medlemmer, der sikrer fornyelse og friske øjne.

Formandskabet er dog velkendte folk, idet DI-formand Richard Fynbo og Dansk Metal-formand John Karlsson bytter plads fremover, så førstnævnte nu er formand og sidstnævnte næstformand. Neil Jacobsen er meget tilfreds med bestyrelsens sammensætning.

- Vi er rigtig glade for at have fået så kompetent en bestyrelse med så store kontakter til arbejdsmarked og erhvervsliv. Allerede på det konstituerende bestyrelsesmøde var der et tydeligt stort engagement i forhold til de erhvervsrettede uddannelser i Vendsyssel. Debatterne blev også præget af et ønske om, at bæredygtighed i alle former skal gennemsyre skolens strategier. Den ligelige fordeling mellem mænd og kvinder i bestyrelsen har vi stræbt efter i flere år.

EUC Nords bestyrelse samles første gang 22. september, hvor man for alvor skal kridte banen op for de kommende fire års strategi.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...