Gå til hoved-indhold
03. juli 2024 - kl. 00.07

Garanti for tørvejr til alle koncerter på Skagen Festival

  • 1 af 3
    Lars Lilholt Band spiller torsdag 4. juli kl. 22:45 i Skagen Kultur- og Fritidscenter.
  • 2 af 3
    Shu Bi Dua 2.0 kan opleves fredag 5. juli kl. 23:00 på Havnescenen.
  • 3 af 3
    Søren Huss med band spiller fredag 5. juli kl. 22:45 i Skagen Kultur- og Fritidscenter.
Af: Michael Frederiksen

Når årets Skagen Festival afvikles fra torsdag til søndag i denne uge, bliver det i tørvejr. Det garanterer arrangørerne af de op imod 60 koncerter med artister fra Danmark, Norge, Sverige, Holland, England, Skotland, Irland og England.

- Alle vores scener er indendørs, og derfor kan man roligt begive sig til Skagen Festival i stedet for at sidde hjemme og kigge ud i regnen. Torvescenen og Havnescenen er store telte, og Skagen Kultur- & Fritidscenter er også garanter stensikkert tørvejr til koncerterne, fortæller festivalformand Jesper Hegaard.

Han glæder sig over, at Skagen allerede summer af festivalstemning.

- Mange tager en uges ferie eller forlænget weekend i forbindelse med Skagen Festival, og de første gæster, men også egne hjælpere ude fra landet, sætter allerede deres præg på byen. Det bliver en skøn uge med noget nært perfekt festivalvejr, siger Jesper Hegaard.

Selvom nogle vil efterspørge høj sol og temperaturer fra midt 20'erne og opad, vil det være noget nært det værst tænkelige vejr for festivalen.

- Hvis solen bager, tager gæsterne på stranden, og det går ud over vores koncerter i dagtimerne. Er vejret overskyet, men lunt, søger gæsterne ind i byen og dermed ind i til vores koncerter på Havnescenen og Torvescenen, der byder på spændende og stærke dagsprogrammer, påpeger Jesper Hegaard.

Han har også øjnene rettet imod de cruise-turister, der rammer Skagen i løbet af weekenden.

- Vi laver en særlig indsats overfor de flere tusinde gæster, der pludselig kommer oveni i dem, vi allerede har. Nogle af dem kunne måske godt have lyst til at opleve dansk hygge, iført god musik og en kold fadøl, smiler Jesper Hegaard.

Skagen Festival starter torsdag kl. 12.00 og løber frem til søndag med op imod 60 koncerter spredt på havnen, Torvet, i SKF Hallen samt en enkelt i Skagen Kirke. Man kan opleve navne som Peter Sommer, Søren Huss, HUSH, Shu-Bi-Dua 2.0, Bellami, Brophys Law, Birthe Kjær, The Dublin Legends (IRL), Wolfhound (IRL), Drops of Green (IRL) og et hav af andre spændende danske og udenlandske navne.

Læs hele programmet og køb billet på www.skagenfestival.dk.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...