Gå til hoved-indhold
10. juni 2024 - kl. 12.06

Søndag: Gratis Prøvetime hos Kom og Dans Sæby

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Kom og Dans Sæby inviterer alle danseglade til en gratis prøvetime søndag 16. juni fra kl. 13.30 til 15.30 i Manegen på Rådhuspladsen i Sæby.

- Er du nysgerrig efter at prøve kræfter med dans, eller har du altid haft lyst til at danse, men ikke vidst, hvor du skulle starte? Så er dette den perfekte mulighed for dig. Vi byder alle aldre og niveauer velkomne, fra nybegyndere til dem, der allerede har danset før, skriver Kom og Dans Sæby i en pressemeddelelse.

Kom og Dans' dygtige instruktører guider deltagerne gennem en sjov og lærerig session, hvor alle får mulighed for at opleve glæden ved dans og fællesskab. Du kan komme alene, med en partner eller tage hele familien med. Alle er velkomne.

Kom og Dans Sæby er en del af den landsdækkende forening, Kom og Dans Danmark, som tilbyder undervisning i forskellige danseformer, herunder Swing og Rock’n’Roll. Dansen er baseret på Johan Fastings principper og er kendt for at være let at lære, energisk og sjov. Dansen kan udføres til en bred vifte af musik og er ideel for både singler og par.

- Kom og oplev den fantastiske atmosfære og de mange glæder ved dans. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en eftermiddag fyldt med rytmer, bevægelse og smil, lyder opfordringen fra Kom og Dans Sæby.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...