Gå til hoved-indhold
23 september. 2023

Hør om MARTECs ambitiøse byggeplaner på Kragholmen

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

I juli 2021 kunne MARTEC meddele, at de har modtaget en donation fra Den A.P. Møllerske Støttefond på 80 millioner kroner, som skal bruges til at udbygge og modernisere skolen på Kragholmen og gøre det mere attraktivt for unge at vælge en karriere inden for søfart. Men hvordan skal pengene bruges? Og hvordan kommer det hele til at se ud?

Det får du nu mulighed for at blive klogere på, når MARTEC tirsdag 3. oktober fra kl. 14-19 inviterer indenfor til åbent hus på Kragholmen 180. Alle er velkomne.

På dagen kan du høre, hvordan MARTEC vil sikre både uddannelser og faciliteter i absolut topklasse for de unge, som ønsker sig en grundlæggende maritim uddannelse som skibsassistent eller som maritim student. Kom at se byggeplaner og visualiseringer af de nye faciliteter og hør om visionen for et moderne læringsmiljø.

Ved samme lejlighed kan du blive klogere på de maritime uddannelser, som MARTEC tilbyder, og som tiltrækker studerende fra hele landet.

Som noget ganske særligt kan du også være med til mønstring for skoleskibseleverne og høre om uddannelsen til ubefaren skibsassistent som skoleskibselev på DANMARK samt være med til afslutte dagen med nedtagning af flaget og fællessang.

Du kan se hele programmet på MARTECs hjemmeside og her kan man også tilmelde sig. Det er ikke et krav, at man er tilmeldt, men en fordel for MARTEC af hensyn til forplejningen.

MARTEC ser frem til at byde dig velkommen til en dag fyldt med spændende indhold, guidede ture på skolen og gode hyggestunder for alle aldre.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...