Gå til hoved-indhold
19. januar 2010 - kl. 09.01

Islandske heste hitter - næsten udsolgt i Fr.havn

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
    Arrangørerne af stævnet og showet med islandske heste i Frederikshavn har solgt alle billetter, men der kan komme flere billetter til salg i morgen, hvis de folk, der har reseveret billetter, ikke betaler til tiden.
Af: Kanal Frederikshavn

Istølt Frederikshavn - stævnet og showet med islandske heste, der afvikles fredag 29. januar i Iscenter Nord - er så godt som udsolgt.

 

- Vi har på nuværende tidspunkt folk på venteliste. Folk med reservationer har førsteprioritet til onsdag 20. januar, oplyser Jan Michael Madsen fra arrangementsgruppen.

Istølt Frederikshavn er en helt nyt og spændende måde at anvende Iscenter Nord på. Ud over den store underholdningsværdi ved selve stævnet og showet, er der igangsat flere initiativer i kredsen af ryttere i Frederikshavn Kommune og faktisk også udenfor.

Det planlagte islænderoptog gennem Frederikshavn by på lørdag har allerede knap 40 heste og ryttere tilmeldt.

- Så hvis Kong Vinter ellers holder sig i ro de nærmeste dage, vil det blive en stor oplevelse for byens borgere og handlende, når dette store optog komme gennem byen med hundredvis af hovslag mellem byens store gamle bygninger, oplyser Jan Michael Madsen.

Se TV2Nords reportage fra prøveridning i Iscenter Nord her. 

Hvad er istølt? Og hvordan dømmer dommerne. Læs mere her.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...