Gå til hoved-indhold
23. september 2023 - kl. 14.09

Katrine Schmidt og band inviterer til en magisk aften i Bangsbostrand Kirke

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Onsdag 4. oktober kl. 19.30 slår Bangsbostrand Kirke dørene op for Katrine Schmidt og hendes band, hvor kirkens egen organist, Johannes Aaen Jensen, er med på flygel.

For nylig havde Katrine Schmidt sin TV-debut i Go’Morgen Danmark på TV2 med sit nye nummer "Fight On", som er en hyldest til hendes far, der kæmper med alvorlig sygdom.

Når sangerinden Katrine Schmidt træder frem på scenen, indtager hun rummet med sin ydmyge person og indfølende, smukke vokal. Stemningen af noget ganske særligt sættes med det samme.

En koncert med Katrine Schmidt er rørende, smuk, ekstremt musikalsk og medrivende. Hun bevæger sig i roots-genrerne med stærke elementer af folk, country og jazz, og hun fremfører sine originale sange med en så stor stemme, at man ikke tror, at den kan fremføres af så ung en kvinde.

Siden 2012 har Katrine Schmidt været en aktiv del af den danske folk- og roots-scene medvirkende i flere konstellationer som sanger og sangskriver. I marts 2021 udgav hun sit debutalbum, "Laying My Burdens Down". Alle sangene på albummet er meget personlige og ærlige og indeholder emner som længsel, håb, afhængighed, misbrug og kærlighed - om at være menneske på godt og ondt.

Hun er desuden vinder af DMA Blues awards 2023 – Ud af det blå prisen – og der skrives om hende: "En gudsbenådet sanger, der meget smagfuldt afholder sig fra al vokalakrobatik. Ikke overdrevet bluesy, men skriver virkelig fine og personlige sange og omgiver sig med klassemusikere."

Der er fri entre.

Katrine Schmidt, vokal
Johannes Aaen Jensen, flygel
Aske Stubkjær, trommer
Mikkel Grue, guitar

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...