Gå til hoved-indhold
28. februar 2024 - kl. 10.02

Lokalbrag i aften: Blackhawks får besøg af AaB i Abildgårdhallen

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn Blackhawks' damer og herrer er i gang med det landsdækkende mellemspil og har to gange AaB på menuen i denne uge.

Damerne starter mellemspillet torsdag med en tur til Aalborg. Damernes har ikke tabt til Aalborg i denne sæson, men nu starter mellemspillet og alt kan ske, vurderer cheftræner Søren Frederiksen. Der er face off i morgen klokken 19.00 i AaB Hallen.

Men allerede i aften klokken 20.00 kommer Aalborg Floorball i Abildgårdhallen til et brag af en kamp hos herrerne. Det er en direkte kamp om den aktuelle andenplads i mellemspillet, der giver hjemmebanefordel i semifinalerne. Det vindende hold har også stadig mulighed for at tage førstepladsen ved senere i mellemspillet at slå Sunds,som p.t. ligger nummer et, da de har spillet en kamp mere.

Vi har haft en kort snak med Blackhawks-cheftræner Oliver Bjørk inden aftenens kamp.

I tabte den første kamp i mellemspillet netop til AaB. Hvad vil du gøre anderledes i aften?

- Vi skal være klar fra start, og vi skal vinde de små kampe i kampen, så vi ikke kommer til at hænge efter Aalborg, som vi gjorde derude sidst. Vi skal have fokus på os selv og de to gode kampe, vi har spillet efterfølgende mod Sunds og Benløse. Fra de kampe skal vi tage det gode spil og den gode defensiv med ind til kampen i dag, siger Oliver Bjørk.

AaBs hold tæller et par håndfulde tidligere Blackhawks-spillere.

- Det en kamp, hvor der ikke kun er tre point på spil, men meget mere end det. Drengene kender hinanden fra de mange år i Frederikshavn, så der er absolut ingen af dem, der vil tabe i aften.

Oliver Bjørk forventer et tæt lokalopgør i et højt tempo mellem to formstærke hold, hvor de personlige fejl kan afgøre kampen.

- Derudover forventer vi også en proppet hal, som det plejer at være, når der spilles betydningsfulde kampe, siger cheftræneren.

Kampen spilles i Abildgårdhallen og fløjtes i gang klokken 20.00.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...