Gå til hoved-indhold
21 oktober. 2023

Nordic Brew Festival 2023: En eksplosion af smagsoplevelser og nye tiltag

  • 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Over 30 udstillere med mindst 200 produkter deltager i dagene 27.-29. oktober i Nordic Brew i Arena Nord i Frederikshavn.

Nordic Brew Festival er tilbage for niende gang, og i år er der masser af spændende nyheder på programmet. Årets festival vil være vært for en bred skare af bryggerier, destillerier og spiritusforhandlere fra hele Danmark, som mødes for at introducere specialøl og spiritus i lange baner.

Med mere end 200 smagsprøver repræsenteret er der garanti for unikke smagsoplevelser og ingen risiko for at gå tørstig hjem.

- I år er posen blevet rystet, og idéerne har fået lov at spire i samarbejde med en masse partnere og udstillere. Derfor kan vi præsentere flere nye tiltag, som vi håber, at vores gæster vil tage til sig. Vi har gjort os umage, og det samme har vores udstillere – så kom og tag del i festen, opfordrer direktør Per Malmberg, Arena Nord.

Som noget helt nyt i år præsenterer Nordic Brew Festival "DRINX-hjørnet" - en oase med et bredt udvalg af lækre drikke, som ikke er øl. Her kan du gå på opdagelse i drikkevarer fra prominente leverandører som TapCollection - i samarbejde med Kjær&Sommerfeldt og Original Tender. Så er du ikke verdens største øl-fan, kan du slå dig løs i DRINX-hjørnet.

- Vi ved alle, at vin og mad kan parres på mange gode måder, men faktisk går øl og mad også fantastisk godt sammen - især når de rigtige øl sættes sammen med de rigtige retter. Vi har i år lavet et Streetfood-område, hvor man med snack-kuponer kan nyde mad fra fem forskellige boder, og så har vi selvfølgelig bedt vores skønne bryggerier om at anbefale deres øl, så I kan gå på mix’n’match tur med jeres snack-kuponer og poletter, siger Per Malmberg.

Streetfood-området holder åbent fra fredag kl. 16.00-21.00 og lørdag kl. 14.00-21.00.

Festivalen lukker dørene kl. 23.00, men det gør festen ikke. Arena Nord tilbyder i samarbejde med Nordjyllands Trafikselskab og Nordjyske Jernbaner gratis transport i hele Nordjylland til og fra festivalen, så du kommer sikkert hjem eller videre.

Arena Nord har indgået samarbejde med Rekom i Aalborg, hvor du kan aflevere din festivalbillet på Guldhornene, Proud Marys & Heidi’s Beer bar og få en øl retur.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...