Gå til hoved-indhold
18. juni 2024 - kl. 00.06

Nu kan du formentlig snart købe det gamle plejehjem i Hørby

  • 1 af 1
    Ejendommen er vist med rødt på dette kort.
Af: Michael Frederiksen

To bygninger i Nørregade i Hørby, som husede Hørby Ældrecenter, bliver muligvis udbudt til salg af Frederikshavn Kommune. Det afgøres, når Økonomiudvalget holder møde i morgen.

Der er tale om Nørregade 40abcde, 50 og 52 i Hørby. Ejendommen består af to matrikler og udgør samlet cirka 30.000 kvadratmeter.

På den ene matrikel er der to bygninger. Bygningerne har tidligere været brugt til plejehjem. Senest har ejendommen været anvendt af en række foreninger og en ungdomsklub.

Ejendommen er omfattet af lokalplan nr. 3.05.0. I lokalplanen er den udlagt til offentlige formål og må anvendes til plejehjem med mulighed for opførelse af beskyttede/lette kollektive boliger i forbindelse med plejehjemmet.

Som led i ejendomsstrategien, herunder optimering af ejendomsmassen, er tidligere brugere af ejendommen blevet opsagt og samlet på andre lokaliteter. Ejendommen står i dag tom. Det vurderes, at der ikke er brug for ejendommen til kommunale formål, hvorfor det foreslås, at ejendommen sælges.

Ejendommen er af en ejendomsmægler vurderet til en pris mellem 395.000 og 495.000 kroner. Grundet ejendommens begrænsede anvendelsesmuligheder har ejendomsmægleren foreslået, at ejendommen udbydes uden mindstepris.

Det foreslås desuden, at ejendommen udbydes på pris og projekt, og at køber afholder alle omkostninger i forbindelse med handlen. Da der er tale om salg af bygninger, foreslås det, at en ejendomsmægler forestår salge
 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...