Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
30.12.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Oplev din drømmebolig med nylanceret hus app

Drømmer du også om at kunne få muligheden for at se og opleve dit kommende hjem, før det overhovedet er blevet bygget? Med den nye AR app kan din drøm blive til virkelighed allerede i dag!

 

Den nye typehus App gør det nemlig muligt for dig at få dine tanker og drømme lavet om til en virtuel virkelighed, så du kan komme et skridt tættere på drømmehuset.

Sådan virker den nye AR app
AR står for Augmented Reality, som er et fænomen, der kombinerer fysiske fakta med den virtuelle grafik. Faktisk er det den samme teknologi, der er blevet brugt i udviklingen af Pokemon Go. På den måde kan du få et indblik i ethvert visuelt typehus, hvor du får mulighed for at ændre enhver detalje, indtil du finder den løsning, der passer dig bedst. Her er et udpluk af, hvilke muligheder appen giver dig:

Udskiftning af materialer - du kan vælge at skifte materialer både indvendigt og udvendigt af din bolig - alt lige fra vindueskarme, køkkendesign og meget andet

Valg af tagtype - vælg imellem flere forskellige tagtyper og prøv dem af ved nemt at indsætte dem i dit drømmehus

Placer huset hvor end du vil - AR appen forudsætter ikke, at du i forvejen har en byggegrund klar. Når først du har designet dit hus, kan du nemlig sætte det ind lige hvor du har lyst

Hus appen er gratis at downloade, og du kan derfor komme godt i gang med det samme.

Få en bedre fornemmelse af din bolig
Appen kan være et glimrende værktøj for dig, der har behov for at se det hele rent visuelt, før du træffer en endelig beslutning. Når noter og skriblerier på papiret pludselig bliver lavet om til noget fysisk, kan det derfor være til stor hjælp i dén proces.

Artiklen er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close