Gå til hoved-indhold
02. maj 2024 - kl. 00.05

Positivt møde: Målet er at øge lønbudgettet med 2,5 millioner kroner i WH

  • 1 af 1
    - Jens Gaardbo understregede, hvor vigtigt det er, at vi sætter proppen i badekaret nu, inden vandet løber helt ud, og vi ender som FfI Fodbold, siger direktør René Jørgensen, Elite Nord Frederikshavn A/S.
Af: Michael Frederiksen

Der er gode nyheder til alle ishockeyfans i Frederikshavn. 22 virksomheder deltog i aftes i et møde på Restaurant NerD, og der er opbakning til, at Frederikshavn White Hawks' lønbudget skal stige med 2,5 millioner kroner i den kommende sæson.

- Der var en rigtig positiv stemning på mødet. Jeg siger ikke, at vi når i mål med de 2,5 millioner kroner, men alle er enige om, at det er vores målsætning, fortæller direktør René Jørgensen, Elite Nord Frederikshavn A/S, selskabet bag Frederikshavn White Hawks, der i denne sæson sluttede sidst i Metal Ligaen og dermed gik glip af slutspillet.

Elite Nord Frederikshavn A/S har de seneste måneder arbejdet benhårdt på at finde sponsorer, som vil medvirke til at genrejse stoltheden i ishockeybyen Frederikshavn. 

Flere har allerede meddelt, at de spytter ekstra penge i kassen til lønninger. René Jørgensen nævner konkret Uggerhøj, Chrisfish, AVK Tooling og Svend Aage Christiansen A/S.

- Vi går efter en udvidelse af vores eksisterende sponsor-netværk. Vi skal blandt andet have flere virksomheder fra Sæby og Skagen med. White Hawks er hele Frederikshavn Kommunes hold, pointerer René Jørgensen.

Mødet i aftes var det første af flere med virksomheder, som har et hjerte, der banker for ishockey. De blev præsenteret for et par oplæg fra journalist Jens Gaardbo og borgmester Birgit S. Hansen, Frederikshavn Kommune.

Jens Gaardbo er født og opvokset i Frederikshavn. Han lagde ikke skjul på, at det har en betydning for Frederikshavn Kommune, at Frederikshavn White Hawks sætter byen og kommunen på landkortet.

- Han understregede, hvor vigtigt det er, at vi sætter proppen i badekaret nu, inden vandet løber helt ud, og vi ender som FfI Fodbold, siger René Jørgensen.

Borgmesteren fremhævede, at White Hawks kan være med til at tiltrække nye borgere til kommunen.

Sportsligt har der været meget stille i Frederikshavn White Hawks efter den skuffende og tidlige sæsonafslutning. Direktøren er endnu ikke klar til at melde om forstærkninger, men det sker meget snart.

- Hvad angår vores nye trænerteam, forventer jeg, at vi er klar med en præsentation i løbet af 14 dage, oplyser René Jørgensen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...