Gå til hoved-indhold
14. april 2024 - kl. 20.04

SEIF og Østervrå IF har maksimumpoint efter tre kampe

• 1 af 1
    Nicklas Dam scorede til 1-0 for SEIF i kampens 57. minut. Foto: Morten Severinsen
Af: Michael Frederiksen

SEIF og Østervrå IF har fortsat maksimumpoint efter tre kampe i henholdsvis serie 2 og serie 3. FfI tabte for anden weekend i træk i serie 1.

I JS2 spillede IF Skjold Sæby ikke i denne runde. Hjemmekampen mod LKB/Gistrup er flyttet til tirsdag 23. april.

FfI tabte 0-1 på hjemmebane til Storvorde/Sejlflod Boldklub i serie 1. Sejrsmålet faldt allerede i kampens fjerde minut. FfI er kun noteret for tre point efter tre kampe.

Det går meget bedre for SEIF i serie 2. Nicklas Dam og Jeppe Birklykke scorede de to mål i 2-0-sejren hjemme over Aalborg-klubben Vesterbro IK. SEIF og Skibsby-Højene IF har maksimumpoint efter tre kampe.

I serie 3 (pulje 24) har Østervrå IF ligeledes maksimumpoint efter tre kampe, som endda alle er spillet på udebane. Lørdag vandt ØVI med 5-2 over Tornby IF. Andreas Bundgaard (2), Mikkel Dige Pedersen, Daniel Mæhle og Søren Fjordbak scorede.

Lørdag 20. april kl. 13.00 skal ØVI for første gang i foråret i aktion på Elektrikeren Nord Arena, hvor der er topkamp mod Hjørring AIK Frem.

I serie 3 (pulje 25) vandt Bangsbo Freja 2-0 ude over Holtet IF. Tobias Stilling, som er skiftet fra SEIF, og Daniel Beith var målscorere. Bangsbo Freja indtager andepladsen.

Dybvad/Hørby ligger sidst med nul point og en målscore på 2-18. Lørdag tabte Dybvad/Hørby 0-7 til topholdert VHG/GS. Det var anden kamp i træk, at Dybvad/Hørby tabte med disse cifre.

I serie 4 (pulje 48) blev Skagen IK's hjemmekamp mod Sindal IF udsat. Skagen IK møder torsdag aften Bangsbo Frejas bundhold på udebane.

Voerså IF har spillet to kampe i denne uge i serie 4 (pulje 50). Tirsdag tabte holdet 3-4 hjemme til Klokkerholm IF, og lørdag blev det til et nederlag på 1-2 til Dronninglund IF - igen på Voersaa Stadion.