Gå til hoved-indhold
29. april 2024 - kl. 00.04

Skoleklasser til gratis bowling betyder nye medlemmer i bowlingklub

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
Af: Peter Marquard

Terminalen1 i Skippergade i Frederikshavn har i løbet af foråret haft mange skoleklasser fra Frederikshavn by til gratis bowling. Det har været en stor succes og resulteret i flere nye medlemmer i bowlingklubben BC Royal Ungdom, der bowler hver anden torsdag.

- Til efteråret vil vi også invitere skolerne udenfor Frederikshavn by til at prøve glæden ved at spille bowling. I foråret har det været elever i Frederikshavn by, hvor alderen har spændt fra 0. klasse til 9. klasse, og senest har vi haft besøg af Børnehuset. BC Royal Ungdom er nemlig bowling for alle i alderen 3-17 år, fortæller eventkoordinator Mia Steenberg fra Terminalen1.

Flere af de unge er blevet så grebet af legen med den runde kugle, at de er startet i BC Royal Ungdom.

- Her lærer de, hvordan de kaster rigtigt på banen, hvordan de skal holde på kuglen, og hvordan de får kuglen til at skrue på den rigtige måde. Børnene og de unge stiller blandt andet op til turneringer mod andre ungdomsklubber i landet, og de har et super godt fællesskab. Efter træning deles de om lidt chips og popcorn, og ofte sider de og hygger sig med en sodavand, når træningen er overstået, fortæller Mia Steenberg og fortsætter:

- Vi vil gerne vise, at bowling er en både sjov anderledes sportsgren, så der for har vi lavet dette tiltag i samarbejde med BC Royal Ungdom. Samtidig glæder vi os over, at arrangementerne har vakt de unges interesse for bowling.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...