Gå til hoved-indhold
112
29. april 2024 - kl. 11.04

Tre indbrud i Sæby - spritbilister i Frederikshavn og Vangen

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Der har i weekenden været tre indbrud i Sæby, og politiet snuppede desuden to spritbilister i Frederikshavn og Vangen.

De tre indbrud gik ud over to huse på Elisabeth Billes Vej og et hus på Otto Banners Vej. Der var indbrud i perioden fra fredag kl. 16.30 til søndag kl. 11.00.

Fra huset på Otto Banners Vej er der stjålet smykker og kontanter (euros). Politiet har endnu ikke en opgørelse over eventuelle tyvekoster på Elisabeth Billes Vej. Alle tre huse er gennemrodet.

To af stederne smadrede tyvene en rude for at komme ind. I et af husene på Elisabeth Billes Vej lavede tyvene en såkaldt underboring. Der bores et hul i vinduesrammen, hvorefter tyvene har et lille redskab med, der kan komme ind igennem hullet og låse vinduet op.

Politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn, vurderer, at der er tale om de samme gerningspersoner.

- Vi hører gerne fra eventuelle vidner eller andre, som ved noget om disse tre indbrud, udtaler Peter Skovbak.

Politiet træffes på 1-1-4.

Søndag kl. 01.30 stoppede politiet en spritbilist på Industrivej i Vangen. Det er en 37-årig mand fra Frederikshavn, som nu er sigtet for spritkørsel.

Det samme er tilfældet for en 50-årig mand fra Støvring. Han blev anholdt fredag ved 21-tiden på Skagensvej i Frederikshavn. Han sigtes desuden for at køre bil i frakendelsesperioden.

 

 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...