28. april 2024 - kl. 17.04

Skuffende fodbold-søndag i IF Skjold Sæby

• 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Hver søndag bringer vi en oversigt, som viser, hvordan de lokale seriehold i fodbold klarer sig. Der var lagt op til en festlig søndag i Sæby, men både første- og andetholdet tabte 0-4.

Det har været en skidt uge for IF Skjold Sæby, som blot hentede ét point i to hjemmekampe i JS2.

Tirsdag endte opgøret mod bundholdet LKB/Gistrup 2-2. Gæsterne blev allerede efter 20 minutter ramt af et rødt kort, men alligevel lykkedes det først Skjold at udligne til slutresultatet i dommerens tillægstid. Thomas Nielsen sikrede det ene point.

Søndag gæstede Gug Boldkub Sparekassen Danmark Arena i Sæby, og her tabte hjemmeholdet 0-4.

IF Skjold Sæby ligger dermed på femtepladsen med fem point for fem kampe.

FfI vandt 2-0 på DRINX Arena over oprykkerne fra IF Fremad Nørhalne. Thawng Hlawn Ceu scorede begge mål. Sejren bringer FfI op på tredjepladsen i serie 1 med syv point.

SEIF er tophold i serie 2, tre point foran Skibsby-Højene IF og hele ni point foran Dronninglund IF på tredjepladsen. Netop sidstnævnte blev lørdag det første hold i år, som snuppede point fra SEIF. Kampen endte 1-1. Rasmus Gravesen udlignede i det 35. minut.

SEIF vandt tirsdag 1-0 over Flauenskjold IF i en fremrykket kamp. Frederik Christensen blev matchvinder i det 92. minut.

I samme pulje tabte IF Skjold Sæbys JS-reserver 0-4 til Biersted IF. Et rødt kort efter 25 minutter gjorde ondt.

I serie 3 (pulje 24) led Østervrå IF sæsonens første nederlag. ØVI tabte 2-3 ude til Harken UGF. Kun ét point skiller de fem øverste hold i tabellen.

I serie 3 (pulje 25) vandt Bangsbo Freja 3-1 over Dybvad/Hørby. René Syberg, Kasper Beermann Clausen og Jack Vejle bragte hjemmeholdet foran 3-0 allerede efter 26 minutter.

Også denne pulje er tæt. De fire øverste - blandt andet Bangsbo Freja - har alle ni point. Dybvad/Hørby er sidst uden point.

Skagen IK tabte søndag 3-4 på hjemmebane til Skibsby-Højene IF i serie 4 (pulje 48). Skagen førte 1-0 og 3-2, men endte med at forlade grønsværen uden point. Skagen ligger til nedrykning.

Det går bedre for Voerså IF i serie 4 (pulje 50). Voerså ligger på femtepladsen, efter at holdet fredag aften besejrede Asaa/Hjallerup 5-1 på udebane. Rasmus Hvitved lavede et vaskeægte hattrick på bare 12 minutter.