Gå til hoved-indhold
05. februar 2024 - kl. 00.02

Tøjbutikken MONDO holder lukket om tirsdagen og satser på liveshopping

  • 1 af 1
    Helle Høyer: - At holde lukket om tirsdagen er selvfølgelig en speciel beslutning. Det gælder også for mig, som har været i branchen i mange år.
Af: Peter Marquard

Tøjbutikken MONDO i Frederikshavn går nye veje. I februar holder butikken lukket hver tirsdag, hvor man i stedet fokuserer og satser intensivt på liveshopping. Dette sker på baggrund af en stigende interesse for liveshopping og en ændring af kundernes købsmønster.

- Liveshopping er så stor en succes, at vi vælger at holde vores fysiske butik lukket om tirsdagen i februar. Det sker, da vi ønsker at fordele ressourcerne efter kundernes købsmønster. Hver tirsdag har vi liveshopping for mange interesserede kunder, ligesom vi også holder liveshopping torsdag aften og andre dage, hvor det passer ind i vagtplanen. Liveshopping har været en del af vores platform siden før corona, og vi har følgere fra hele landet. Faktisk oplever vi, at vi sender mere tøj ud af byen end lokalt, når vi liveshopper, siger Helle Høyer fra MONDO.

Hun håber selvfølgelig, at de lokale kunder vil komme alle de andre dage og handle fysisk i butikken.

- At holde lukket om tirsdagen er selvfølgelig en speciel beslutning. Det gælder også for mig, som har været i branchen i mange år. Men uanset om vi kan lide at høre det eller ej, så udvikler verden sig. Kundernes indkøbsmønstre ændres, og der er ikke mange folk på gaden en tirsdag i februar i regnvejr. Derfor vælger vi at prøve at følge den udvikling og giver den gas i form af liveshopping og de sociale medier, og vi håber selvfølgelig, at kunderne tager godt mod vores nye tiltag, siger Helle Høyer.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...