Gå til hoved-indhold
13. maj 2024 - kl. 00.05

Advokatfirmaet Espersen udvider med endnu en advokat

 • 1 af 1
  Lars Espersen (t.v.), Søren Vestergaard og Carsten Jacobsen (t.h.) ser her sammen med de tre juridiske assistenter: Henriette Abitbul, Britta Løvig og Ulla Jensen.
Af: Michael Frederiksen

Advokatfirmaet Espersen i Tordenskjoldsgade i Frederikshavn har vokseværk. Med ansættelsen af den 40-årige advokat Carsten Jacobsen ønsker indehaver Lars Espersen at vise, ”at vi her, vi er dygtige, og vi vækster”.

- Det er ikke et udtryk for et generationsskifte, men en konstatering af, at Vendsyssel har behov for en pendant til et større advokatfirma i området, forklarer Lars Espersen, som i flere år har haft alderen til at gå på pension.

Det kommer dog ikke til at ske. Han åbnede advokatfirmaet i 1986 og taler stadig begejstret om den fremtid, som med ansættelsen af Carsten Jacobsen venter firmaet, der desuden består af advokat Søren Vestergaard og de tre juridiske assistenter Ulla Jensen, Britta Løvig og Henriette Abitbul. De tre sidstnævnte har været i firmaet mellem 12 og 35 år.

Lars Espersen og Søren Vestergaard har kørt parløb i 32 år. Nu er de blevet en del af en trio.

- Vi er en dynamisk virksomhed i vækst, som besidder en bred vifte af juridiske discipliner. Hver især har vi specialviden indenfor en række kerneområder. Vi er desuden i øjenhøjde med kunderne. Mange har den opfattelse, at det er alt for dyrt at kontakte en advokat. Det image ønsker vi at ændre. Hos os får kunderne en ærlig og uvildig rådgivning, lover Lars Espersen.

Advokatfirmaet Espersen ligger centralt i Frederikshavn, men arbejder både nationalt og internationalt. Som medlem af World Link for Law har firmaet adgang til et globalt netværk af advokater, så de kan rådgive og hjælpe i såvel nationale som internationale sager.

- Vi er ikke for små til de store sager, og vi er heller ikke for store til de små sager, forklarer Søren Vestergaard.

Internationalt foregår sagerne på engelsk, og da Carsten Jacobsen tidligere har boet i Skotland, står Advokatfirmaet Espersen nu endnu stærkere i disse sager.

- Vi har allerede en del eksisterende virksomheder, som vi rådgiver i den store verden, og her er vi nu klar til at favne bredere, siger Carsten Jacobsen.

Han stammer fra Læsø og blev student fra Frederikshavn Handelsskole. Han bor i dag i Svenstrup med sin kone og parrets tre børn på seks, fire og et år, men han tager ikke kun til Frederikshavn for at arbejde. Både hans bror og faster bor i Frederikshavn.

Carsten Jacobsen er i sin fritid en aktiv løber samt badminton- og golfspiller. Sidstnævnte interesse deler han med Lars Espersen, som efter sigende endnu ikke har vænnet sig til, at han ikke længere er den dygtigste golfspiller i virksomheden. Carsten Jacobsen har handicap 4,5.

Advokatfirmaet Espersen arbejder med:

 • Erhvervsret
 • Fast ejendom
 • Familie- og arveret
 • Inkasso
 • Strafferet
 • Offentlig ret
 • International ret
 • Sø-, transport- og fiskeriret

 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...