Gå til hoved-indhold
03. juli 2024 - kl. 10.07

Aktiviteter i Rådhuscentret i Frederikshavn hele sommeren

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

Sommeren er i gang, og mange rejser til diverse feriesteder, men selvfølgelig skal der også ske gode aktiviteter i Frederikshavn. Sådan er holdningen i hvert fald i Rådhuscentret, der er midtbyens aktivitetscenter for seniorer på efterløn og pensionister i alle aldre.

- Vores målgruppe rejser ofte uden for skolernes ferie, så vi holder centeret i gang og laver i år forskellige små aktiviteter i hverdagene i Rådhuscentret hele sommeren. Hvornår har vi lokale for eksempel senest besøgt Cloostårnet? spørger leder af Rådhuscentret, Søren Vestergaard Pedersen.

En tur i Cloostårnet er ét af tilbudene i uge 29.

Alle aktiviteter er en pose blandende bolsjer, der rammer mange forskellige interesser. Det er alt lige fra quiz til små busture til pop-up værksted med keramik for nybegyndere. Og skulle der være en borger, der mindes sin gamle spejderbarndom, er der også en tur til Jamboretten i Mosbjerg 24. juli, hvor der serveres kaffe fra bål.

Personalet har lavet et program fra uge 27 til og med uge 32, der bliver offentliggjort hver torsdag på Facebook og centrets opslagstavle.

Aktivitetsmedarbejder Anne Ballegaard inviterer gerne folk til at komme forbi og hente programmet.

- Det er vigtigt, at vi alle kommer ud af døren og møder nogle mennesker, så vi ikke sidder hjemme og bliver ensomme. Så kan man jo bare komme ind til os i centeret. Der er et godt fællesskab på kryds og tværs. Vi griner, vi bakker hinanden op og kerer om hinanden, mens sommeren er over os, siger hun.

Dovenskab eller ”springe over, hvor gærdet er lavest” er også en typisk sommeraktivitet. Så hvis man ikke gider at stå for madlavningen, er Rådhuscentrets café åben alle hverdage fra 8.30 til 13.30. Her kan målgruppen købe dagens varme ret eller måske bliver fristet af et par stykker smørrebrød.

Hvis du også er i målgruppen og vil være med i fællesskabet, så kom forbi Parallelvej 6 eller kontakt Rådhuscentret på 9845 5951.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...