Gå til hoved-indhold
14. maj 2024 - kl. 00.05

Auktion: Byd på tryk af Steen Karlsens "Midt om natten"-maleri

  • 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Steen Karlsen donerer et af sine populære tryk til fritids- og ungdomsklubben HotSpots auktion, hvor pengene går til HotSpots koloni i København og BROEN Frederikshavn, der støtter socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt, spejder, musik eller andre fritidsaktiviteter, så de på lige fod med alle andre børn har mulighed for at dyrke fritidsinteresser.

Du kan byde på trykket frem til onsdag 15. maj kl. 20.00. Det koster normalt 5.000 kroner, men vores budrunde på det 100 x 70 centimeter store tryk åbner ved 2.500 kroner.

- Det er vigtigt, at vores børn er i gode fællesskaber som HotSpot. De vil gerne på koloni til København og se deres hovedstad. Det synes jeg ligeledes, er vigtigt, at vores frederikshavnerbørn kommer til, mens de stadig er børn, siger Steen Karlsen.

Indsamlingen kulminerer lørdag med arrangementet ”Børn løber for børn” i gågaden. Her kan alle være med. Det koster 50 kroner, og billetter købes i Intersport Frederikshavn. Ekstremløber og verdensrekordindehaver Stine Rex kommer og varmer deltagerne op ved Samlingsscenen på Kallstorv. Det gør kun kl. 10.45.

Der samles både ind til HotSpot og BROEN.

- Jeg tager hatten af for, at børnene i HotSpot vil dele pengene med foreningen BROEN, hvor børnene måske har endnu mere brug for pengene. Jeg bliver varm om hjertet, når børn hjælper andre børn. Der er håb for fremtiden, mener Steen Karlsen.

Steen Karlsens donerer et tryk af et maleri, som forestiller elementer fra filmen "Midt om natten".

- Børnene vil jo gerne til København, så jeg tænker, at mit aktuelle "Midt om natten"-maleri passer perfekt til denne auktion. Jeg håber, de får en fantastisk tur, og at det i øvrigt går til, at nogle lokale børn kan engagere sig i foreningslivet takket være BROEN, siger Steen Karlsen.

Tre lokale kunstnere donerer billeder til auktionen i denne uge. Det første fra Trine Kostending blev solgt for 3.500 kroner. Torsdag og fredag kommer der et billede fra Christophe Siel under hammeren.

Program - lørdag 18. maj:
10.00: Hotspot-butik sælger kaffe, kage og blomster ved Samlingsscenen
10.30: Tale ved viceborgmester John Lamp Henriksen på Samlingsscenen
10.45: Fælles opvarmning ved ekstremløber Stine Rex på Samlingsscenen
11.00: Rundeløbet begynder på Fisketorvet ved Tordenskioldsstatuen. Start/mål ved Sparekassen Danmark-depotet (Fisketorvet)
11.05: Livemusik med Jeppe Hydén, Samlingsscenen
12.00: Livemusik med Anne Møller, Samlingsscenen
13.00: Rundeløbet afsluttes
13.10: Tale ved Christina Lykke, formand for Børne- og Ungdomsudvalget, og medaljer til alle ved Samlingsscenen
13.20: Tale ved Pia Villadsen, næstformand i Ungdomsringen, på Samlingsscenen
13.30: Udtrækning af fede præmier på løbebilletterne på Samlingsscenen
14.00: Arrangementet slutter

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...