Gå til hoved-indhold
24. februar 2024 - kl. 15.02

Cirkus Solvej fra Hjørring besøger Strandby i påskeferien

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

Cirkus Solvej besøger tirsdag 26. marts Strandby. Det er i skolernes påskeferie, at det nye cirkus kan opleves ved Strandby Missionshus.

Cirkus Solvej er et cirkus, der er dedikeret til at underholde familier med børn. Målet er at skabe sjove og spændende forestillinger, der begejstrer både børn og voksne.

- Vi er stolte af at præsentere Cirkus Solvej i Strandby for første gang. Vi har forberedt en række fantastiske oplevelser. Vores show byder på sjove ponyer, en af verdens bedste jonglører, et farligt ildshow og endda en kæmpeballon med arme og ben, oplyser cirkusdirektør Victor Høegh Abrahamsen fra Cirkus Solvej.

Publikum kan endvidere glæde sig til at opleve hvide duer, Diabolo, akrobatik, den levende dukke og et imponerende LED-show.

- Kom og oplev den intime atmosfære i vores lille røde cirkus og få en uforglemmelig oplevelse sammen med din familie. Det bliver sjovt, lover Victor Høegh Abrahamsen.

Cirkus Solvej er et nyt cirkus med base i Hjørring. Forestillingerne finder sted i et lille telt, der tilføjer en ekstra sjælfuld atmosfære til showet.

Påsketurnéen bringer også Cirkus Solvej til Læsø i tre dage. Skærtorsdag, langfredag og påskelørdag besøger Cirkus Solvej Byrum.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...