Gå til hoved-indhold
28 november. 2023

De afløser Kurt Kirkedal i bestyrelserne for Skagen Havn og Skagen Museum

 • 1 af 5
  Kurt Kirkedal har meddelt, at han udtræder af Frederikshavn Byråd.
 • 2 af 5
  Erik Kyed Trolle overtager pladsen i Skagen Havns bestyrelse.
 • 3 af 5
  Martin Tøttrup Kelkelund bliver medlem af Skagen Museums bestyrelse.
 • 4 af 5
  Karsten Thomsen overtager Kurt Kirkedals plads i Økonomiudvalget.
 • 5 af 5
  Maria Gade Dorf bliver medlem af Børne- og Ungdomsvalget samt Kultur- og Fritidsudvalget.
Af: Michael Frederiksen

Socialdemokratiet er nu klar med afløserne for Kurt Kirkedal i de respektive politiske udvalg i Frederikshavn Kommune samt bestyrelserne i Skagen Havn og Skagen Museum.

Som omtalt i søndags har Kurt Kirkedal besluttet at udtræde af byrådet på grund af sygdom. Nu er Socialdemokratiet klar med de personer, som de indstiller til byrådet, afløser Kurt Kirkedal.

Kurt Kirkedals bestyrelsespost i Skagen Havn overtages af Erik Kyed Trolle, mens Martin Tøttrup Kelkelund får plads i bestyrelsen for Skagens Museum.

I byrådet træder Karl Falden ind på Kurt Kirkedals plads. Karl Falden, der er 1. suppleant, har siden 8. maj 2022 vikarieret for en sygemeldt Irene Hjortshøj. Da Kurt Kirkedal sygemeldte sig 15. september i år, betød det, at Maria Gade Dorf, Socialdemokratiets 2. suppleant, fik plads i byrådet. Hun skal nu fremover afløse Irene Hjortshøj.

Kurt Kirkedal er medlem af Økonomiudvalget. Den plads tilfalder Karsten Thomsen, der i forvejen er Socialdemokratiets gruppeformand og formand for Teknisk Udvalg. Karsten Thomsen forlader dermed Børne- og Ungdomsvalget. Den plads overtager Maria Gade Dorf. Hun afløser også Kurt Kirkedal i Kultur- og Fritidsudvalget. Her var Kurt Kirkedal næstformand. Den plads sidder June Menne fremover på.

Socialdemokratiet har 18 byrådsmedlemmer i Frederikshavn Kommune. Karl Falden og Maria Gade Dorf blev nr. 19 og 20 ved kommunalvalget med henholdsvis 95 og 84 personlige stemmer. 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...