Gå til hoved-indhold
Sponsoreret indhold
13. marts 2024 - kl. 11.03

Dun hovedpuder og andet godt til nattesøvnen

  • 1 af 1
Af  Sponsoreret indhold

Vi tilbringer, som de fleste nok er klar over, omtrent en tredjedel af vores liv i sengen, og det betyder, at hovedpuden står højt på listen over de ejendele, vi har den tætteste og mest intime kontakt med.

En god hovedpude – en god dosis tryghed

For mange af os leverer hovedpuden en hurtig dosis tryghed, når vi går i seng og lægger hovedet på den. Vi er måske ikke bevidst klar over det, og dette tryghedsboost kan være kortvarigt, ikke mindst hvis vi har spekulationer – det ved alle, som har prøvet at ligge søvnløs over problemer, som af en eller anden grund altid føles endnu værre om natten.

Ifølge et gammelt ordsprog er det en god samvittighed, der er den bedste hovedpude, og en sådan er det jo altid godt at være i besiddelse af. Men en god, fysisk dun hovedpude kan også yde et godt bidrag til en god nattesøvn.

Hvor kan man købe gode dun hovedpuder?

Køb (næsten) alt godt til natten hos Bedre Nætter

Et godt bud er hos webshoppen Bedre Nætter, som forhandler alt godt til natten og nattesøvnen – i hvert fald den del af det, der kan købes for penge.

Bedre Nætter sælger hovedpuder med fyld af latex, men de fleste typer er dun hovedpuder. Sortimentet omfatter tre udgaver: Essential, Mayan og Polar. Sidstnævnte udmærker sig ved en varmeafledende effekt, takket være mikrokapsler med et naturligt "phase changing material" (en slags voks) på indersiden af pudevåret.

Alle tre består af tre kamre i lag, hvoraf det midterste er fyldt med småfjer, som virker støttende og sørger for dun hovedpudens højde. Fyldet i de to yderste lag er selvfølgelig dun – andedun i Essential og moskusdun i Mayan og Polar.

Kan man købe sengetilbehør online?

Hos Bedre Nætter sælges dun hovedpuder og forretningens øvrige sove-sortiment en hel del billigere end andre steder, der sælger senge og sengetilbehør af tilsvarende høje kvalitet. Årsagen er, at Bedre Nætter har fravalgt fysiske butikker og showrooms og de dermed forbundne udgifter og udelukkende sælger online.

Nogle vil måske mene, at man da ikke kan købe dun hovedpuder og dyner, for ikke at tale om senge og madrasser uden i det mindste at have rørt ved dem rent fysisk! Bedre Nætter tilbyder imidlertid ikke blot kyndig og kompetent rådgivning og vejledning, men også en prøveperiode på 100 dage, i erkendelse af at det tager en vis tid for kroppen at vænne sig til et nyt sovemiljø.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...