Gå til hoved-indhold
112
05. marts 2023 - kl. 10.03

Efterlyst i torsdags - nu er de varetægtsfængslet

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

To mænd fra Frederikshavn, som Nordjyllands Politi efterlyste i torsdags, meldte sig selv fredag. De blev lørdag varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Aalborg.

En 28-årig mand fra Frederikshavn blev onsdag aften banket med et baseballbat i sin lejlighed på Enghavevej. En 33-årig mand blev dagen efter varetægtsfængslet i 14 dage. Politiet efterlyste i den forbindelse to gerningsmænd mere i sagen.

- Vi ved, hvem de er, og vi opfordrer dem til at melde sig selv, sagde politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn.

Og det råd fulgte de to mænd. De meldte sig selv på politistationen i Frederikshavn henholdsvis fredag eftermiddag og aften.

Ifølge politiet blev den 28-årige mand opsøgt i sin lejlighed. Her blev han slået på kroppen og i hovedet med knytnæveslag og et baseballbat. Det lykkedes manden at flygte ud af sin lejlighed.

Mens den 33-årige mand fra Frederikshavn, som blev varetægtsfængslet i torsdags, "kun" er sigtet for medvirken til røveri, kvalificeret vold og hærværk, er både den 28-årige og 29-årige sigtet for røveri, kvalificeret vold og hærværk.

Manden, som blev overfaldet med et baseballbat, fik også stjålet sit ur og mobiltelefon.

De fire mænd kender hinanden.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...