Gå til hoved-indhold
11. februar 2024 - kl. 20.02

Endnu en tradition har set dagens lys i Sportscenter Nord

  • 1 af 5
  • 2 af 5
  • 3 af 5
  • 4 af 5
  • 5 af 5
Af: Michael Frederiksen

Søndag stod den på dans i Sportscenter Nord i Frederikshavn. Ikke mindre end 80 kvinder havde valgt at bruge fem timer i selskab med centrets dygtige danseinstruktører. Der var folk fra både Skagen og Hjørring, og der var fest fra start til slut. 

Sportscenter Nord havde undervejs fået kontakt til Lone Friis, som er instruktør i Skagen, og hun var også på scenen og give den gas. 

- Vi havde et par overraskelser i ærmet. Da Tanja gik på scenen, var det med Silent Dance by Tanja. Alle 80 fik headset på, og så gik det ellers løs. Den sidste halvdel af Tanjas time var med uv-lys. Tanja er instruktør i Silent Dance hos os, men uv-lyset var også nyt for hende. Men det kunne bestemt ikke mærkes, fortæller Susanne Christiansen, daglig leder i Sportscenter Nord.

Hun roser instruktørerne.

- De gjorde det til ug. Der var store roser til dem alle efter arrangementet.  Vi er stolte af vores danseteam i Sportscenter Nord. De gør det kanon, mener Susanne Christiansen.

Sådan et arrangement kræver samarbejde, og det blev der vist.

- Så en stor tak til ikke bare instruktører, men også familie og medlemmer, som hjalp både før under og efter. Derudover sender vi naturligvis en tak til alle, der deltog, og ikke mindst til vores sponsorer Sparekassen Danmark, Silent Fit, Svogers Spiseri i Sæby og Arena Nord.

Susanne Christiansen er ikke i tvivl om, at endnu en tradition har set dagens lys i Sportscenter Nord.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...