Gå til hoved-indhold
08. november 2023 - kl. 13.11

Fire hoteller og restaurant støtter julemærkehjemmene: "Glögg for en god sag"

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Brøndums Hotel, Skagen Harbour Hotel, Skagen Fiskerestaurant, Ruths Hotel og Color Hotel Skagen går sammen om et velgørende juleprojekt: "Glögg for en god sag".

Julen er kendt som højtiden for kærlighed, omsorg og generøsitet. Derfor har fire fremtrædende hoteller i Skagen samt Skagen Fiskerestaurant valgt at gå sammen om projektet "Glögg for en god sag", som giver de besøgende mulighed for at nyde et varmt og lækkert glas glögg på Brøndums Hotel, Skagen Harbour Hotel, Skagen Fiskerestaurant, Ruths Hotel og Color Hotel Skagen samtidig med, at de støtter en god sag.

Den populære glögg, som er kendt for at sprede varme og hygge i vintermånederne, bliver solgt alle fem steder i Skagen – hver med deres helt unikke glögg-opskrift. For hvert glas glögg, der bliver solgt, vil 15 procent af indtægterne blive doneret til Julemærkehjemmene.

Støtten til Julemærkehjemmene er med til at give børn en ny start. Hvert år hjælper de fem Julemærkehjem nemlig op mod 1000 børn i alderen 7-14 år, der kæmper med mistrivsel, mobning og ensomhed.

"Glögg for en god sag" begynder 10. november og fortsætter året ud. I denne periode opfordrer de fem aktører alle til at komme forbi og nyde en dejlig kop glögg og bidrage til den gode sag.

- Det er en fantastisk mulighed for at sprede juleglæde og være med til at gøre en forskel, mener marketingkoordinator Gitte Skelly, Color Hotel.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...