Gå til hoved-indhold
02. maj 2024 - kl. 08.05

Toppen af Danmark og Destination NORD i nyt samarbejde i Skagen

  • 1 af 1
    Direktør Tonny Skovsted Thorup, Destination NORD, og direktør i Toppen af Danmark, Nicolai J. Nissen, ser frem til fortsat at udvikle det gode samarbejde.
Af: Michael Frederiksen

1. juni flytter turistforeningen Toppen af Danmark ind i Havnemesterboligen på Vestre Strandvej 10 i Skagen, hvor Destination NORD / EnjoyNordjylland har kontor. Det sker som led i et udvidet samarbejde, hvor Toppen af Danmark varetager turistservice i Skagen for destinationsselskabet.

- Det er en både god, logisk og praktisk løsning for begge organisationer. Toppen af Danmark har allerede medarbejdere, der i stort omfang kan gå direkte ind og løse opgaven, og der er god økonomisk ræson i det for begge parter, at vi deler kontor. Havnemesterboligen har fungeret som turistinformation i mange år og er derfor en optimal lokation, både i forhold til krydstogtgæster og feriehusudlejningen i Feriehuse.dk, hvor der løbende er udlevering af nøgler, modtagelse af kunder og så videre – alt i alt supplerer turistservice vores øvrige aktiviteter rigtig godt, forklarer direktør i Toppen af Danmark, Nicolai J. Nissen, som ser frem til fortsat at udvikle det gode samarbejde.

Det betyder blandt andet også, at åbningstiderne for turistinformationen kan udvides, så der ydes en endnu bedre service for turismeerhvervet og turister i byen. I højsæsonen fra juni til august er der åbent hver dag, mens der resten af året kun er lukket om onsdagen.

- Vi er meget glade for aftalen, som udover en række praktiske fordele også binder os sammen i et tættere samarbejde, hvor vi bedre kan udnytte hinandens styrker til fordel for alle, ikke blot i Skagen, men i hele området. Nu får vi kortere vej til hinanden i og med, at vi deler lokationen i Skagen, hvor en del af medarbejderne i Destination NORD fortsat har primær arbejdsplads, og resten af medarbejderne har sekundær arbejdsplads, for eksempel i forbindelse med møder, siger direktør i Destination NORD, Tonny Skovsted Thorup.

Destination NORD og Toppen af Danmark har i forvejen en officiel samarbejdsaftale, der trådte i kraft i sommeren 2023. Blandt hovedpunkterne i aftalen er et samarbejde om markedsføring, PR, events og turistservice. I forlængelse er denne er der allerede produceret fælles indhold til digitale kanaler og hjemmesider, så ressourcer og udgifter optimeres. Toppen af Danmark afholder og markedsfører flere events, som der også har været et samarbejde omkring. Endelig er der sket en generel optimering af ressourceforbruget på tværs af de to organisationer og sat en række fælles tiltag i søen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...