Gå til hoved-indhold
17 november. 2023

Fjernvarmeforbrugerne ved Ankermedet kan se frem til en lun jul

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Skagen Varmeværk arbejder med at forstærke forsyningsledningen ved Ankermedet. Arbejdet er trukket lidt ud, men nu kan der heldigvis meldes en slutdato ud. Arbejdet bliver færdigt i uge 49, altså senest fredag 8. december, måske lidt før.

- Vi udfører ledningsarbejdet i forbindelse med, at kommunen laver ny cykelsti. Derfor har vi ikke selv kunnet bestemme tidspunktet, men det ville jo ikke give mening at skulle grave en ny cykelsti op på et senere tidspunkt, siger varmeværkets direktør, Thomas Rasmussen.

I løbet af de kommende tre uger må beboerne i området være forberedt på at undvære varme i radiatorerne fire-fem gange. Hver gang vil det være en fuld arbejdsdag, altså fra kl. 8-16. Der vil være varmt vand til bad om morgenen og varme på boligerne igen inden aften. Varmeværket adviserer altid dagen inden en lukning af varmen. Hvis man være sikker på at modtage sms fra varmeværket omkring lukninger, kan man tilmelde sig Varmeværkets sms-service på hjemmesiden www.skagenvarme.dk.

De fjernvarmeforbrugere, der bliver berørt af lukningerne, er husstandene på Ankermedet, dele af Skarpæsvej (gårdhusene), Fallingen, Lønningen, Wiltonvej, Hebronvej, Orionvej, nordlige del af Nedre Mosevej samt Guldmajsvej.

I forbindelse med ledningsarbejdet vil halvdelen af rundkørslen Skarpæsvej/Ankermedet være spærret i den kommende uge. Der vil være etableret omkørsel for en del af trafikken.

Skagen Varmeværk håber på forståelse fra forbrugerne for, at det har været nødvendigt at udføre ledningsarbejdet nu, selv om det er den kolde årstid.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...