Gå til hoved-indhold
27 november. 2023

Kim Christensen med 25-års jubilæum hos BDO i Sæby

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Kim Christensen, direktør og statsautoriseret revisor hos BDO i Sæby, kan 1. december 2023 fejre sit 25-års jubilæum hos rådgivnings- og revisionshuset BDO i Sæby.

Kim Christensen er cand. merc. aud. fra Aalborg Universitet. Han har mere end 30 års erfaring fra revisorfaget og har siden 1998 været ansat hos BDO i Sæby.

Kim Christensen beskæftiger sig til dagligt med revision, regnskab og rådgivning af en lang række SMV-virksomheder – både fra lokalområdet og spredt ud over hele Danmarkskortet.

- Kim Christensens 25-årige jubilæum afspejler ikke alene hans faglige kunnen i revisionsfaget, men også hans passion og dedikation til det lokale fællesskab. Han er en pålidelig og kompetent rådgiver og samtidig en nærværende og trofast kollega, som værdsættes højt af kunder såvel som af teamet, fortæller Morten Kallehauge, Senior Partner hos BDO i Sæby og mangeårig kollega til Kim Christensen.

Der er i dag 25 ansatte revisorer og administrative medarbejdere på det lokale BDO-kontor i Sæby. Kim Christensen varetager den daglige drift af kontoret sammen med ledergruppen og en stab af kompetente medarbejdere.

Kim Christensen er på arbejde på kontoret i Sæby 1. december, så hvis du vil komme og sige tillykke, er du meget velkommen til at kigge forbi.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...