Gå til hoved-indhold
112
01. september 2023 - kl. 10.09

Kvinde vågnede i ældrebolig, mens tyve rodede i hendes håndtaske

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

En 64-årig kvinde fra Frederikshavn vågnede i nat, fordi der pludselig stod to indbrudstyve i en hendes ældrebolig på Ingeborgvej.

Politiet modtog anmeldelsen kl. 04.32. Kvinden vågnede og observerede, at der var to mænd i hendes lejlighed. Den ene havde travlt med at gennemrode kvindens håndtaske.

Den 64-årige sagde, at de skulle hendes ting være. Herefter forsvandt tyvene ud af lejligheden via terrassedøren.

Der er stjålet fire pakker cigaretter og en pung. Sidstnævnte blev fundet udenfor lejligheden, men et betalingskort var stjålet.

Terrassedøren var haspet til en krog, så det var relativt nemt for de to mænd at komme ind i lejligheden på Ingeborgvej.

Kvinden har dette samlede signalement af de to gerningsmænd:

  • 20'erne
  • Lyse i huden
  • Lyst hår
  • Sort tøj, måske Adidas-joggingtøj

Politiet konstaterede fredag morgen, at tyvene formentlig var på cykel. Der er i hvert fald cykelspor i græsset ved lejligheden.

Har du set eller hørt noget, træffes politiet på 1-1-4.

En 33-årig mand fra Frederikshavn er sigtet for gadeuorden og overtrædelse af knivloven. Politiet blev kontaktet i aftes kl. 19.20. Meldingen gik på, at en mand skabte en utryg stemning i Danmarksgade. Han var råbte og skreg og havde en genstand på sig.

Politiet anholdt manden, som er en gammel kending. Han blev anholdt og tilset på sygehuset, inden han blev anbragt i detentionen, hvor han sov rusen ud.

I forbindelse med anholdelsen fandt politiet en kniv, og den 33-årige mand var desuden i besiddelse af 2,77 gram hash og 0,24 gram skunk.

Ligeledes i går anholdt politet en 54-årig mand fra Hørmested, som kørte bil, selv om han har fået frakendt sit kørekort. Han blev stoppet i Jerup.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...