Gå til hoved-indhold
27. marts 2024 - kl. 00.03

Liebhaveri i særklasse i vandkanten i Frederikshavn

  • 1 af 4
  • 2 af 4
  • 3 af 4
  • 4 af 4
Af: Peter Marquard

Der er lige nu tre boliger til salg i Frederikshavn, som koster over syv millioner kroner. Står du med 7.395.000 kroner, der brænder i lommen, har du nu mulighed for at erhverve dig Saltebakken 50A i Frederikshavn.

Det er ikke hver dag, at så spektakulær en bolig er til salg i Frederikshavn, og boligen, som kun er tre år sammen, må også betegnes som liebhaveri i særklasse.

Det er home Frederikshavn, som har den 190 kvadratmeter store bolig i vandkanten til salg.

- Saltebakken 50A er stedet, hvor æstetik møder ekstravagance i en smeltedigel af luksus og komfort. Boligen omfavner en unik blanding af moderne design og tidløs elegance, der gør det til en ægte perle i Frederikshavn og er beliggende i første række til vandet. Og her er det værd at bemærke, at det ikke er et ejendomsmægler stenkast ned til vandet. Det ligger i vandkanten, smiler Martin Kanstrup fra home i Frederikshavn.

Han erkender, at det er ikke hver dag eller for den sags skyld hvert år, at home får så flot, velbeliggende og gennemført hus til salg.

- Det er en sjov og spændende opgave for en lokal ejendomsmægler. Du bliver ramt af sydlandsk stemning når du ankommer til ejendommen, der strækker sig majestætisk langs kystlinjen. Den spektakulære panoramaudsigt over det skiftende hav og den vidstrakte himmel skaber en følelse af fred og ro, som kun få boliger kan levere. Du kan også nyde udsigten over lystbådehavnen og havneudvidelsen, påpeger Martin Kanstrup.

Indenfor åbner hjemmet sig i en blanding af rummelighed og intimitet.

- Det flotte materialevalg og nøje udvalgte detaljer skaber en fornemmelse af raffinement og stil. For eksempel den flotte murstensvæg i stuen, som er opført af genbrugssten fra den oprindelige bolig. Det åbne koncept giver mulighed for en ubesværet strøm af lys og energi gennem hele huset, mens de store vinduespartier fremhæver den betagende udsigt over havet. Køkkenet, hjertet af hjemmet, er en drøm for enhver køkken-entusiast. Forestil dig at kokkerere med byens bedste udsigt, står der i boligbeskrivelsen.

Den moderne indretning i huset består af et stort bryggers, fordelingsgang med adgang til tre børneværelser med tilhørende badeværelse, voksenafdeling med stort badeværelse med badekar og bruseniche samt walk in.

- Der er sublime udearealer med træterrasse samt udhus, ligesom der er tilhørende badebro og mulighed for at sejle direkte til bro, vinterbadning, kajaksejling med mere.  Man oplever den ultimative harmoni mellem natur og luksus, og drømmen om det perfekte hjem kan blive til virkelighed her på Saltebakken med kort afstand til E45 (Aalborg), såfremt man arbejder syd for Frederikshavn, understreger Martin Kanstrup.

De to andre boliger, som koster over syv millioner kroner, er denne lystejendom på Langdalsvej ved Gærum. Den koster 7.495.000 kroner, samt Sæbyvej 77 i Frederikshavn til 15 millioner kroner.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...