Gå til hoved-indhold
18 november. 2023

Loppemarked på lukket slagteri i Sæby blev et tilløbsstykke

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Et atypisk loppemarked udspillede sig lørdag i Sæby. I stedet for at sælge tøj, figurer eller bøger, blev der solgt ledninger, rustfri rulleborde og kontorstole. Det var det lukkede Danish Crown-slagteri, der i samarbejde med IF Skjold Sæby solgte ud af inventaret, der har stået uberørt siden lukningen i juni. Og det var et stort hit. 

- Næsten det hele er ved at være tomt. Man kan se, at folk stadig står og leder i ledninger og noget, men ellers har det hele været fyldt helt op. Så det er gået rigtig godt, lyder det fra Per Hegaard, der er medlem af IF Skjold Sæby. 

En af dem, der ikke ville gå glip af et godt tilbud, var Ib Kristensen fra Ørum.

- Jeg skulle til Sæby alligevel, og så kunne jeg lige dreje indenom, siger han til TV2 Nord

Ib Kristensen nøjedes ikke med at besøge loppemarkedet en enkelt gang. Der skulle mere til.

- Nu endte jeg med det læs her. Jeg har lige været hjemme med ét læs, så det er anden gang, at jeg er her i dag.

Rustfrit stål, der skal bruges til skrot, var i høj kurs hos manden fra Ørum.

Indtjeningen fra loppemarkedet bliver delt mellem IF Skjold Sæby og Danish Crown. Idrætsforeningen står for loppemarkedet, mens Danish Crown har efterladt stort set al inventaret.

- Danish Crown kan jo ikke flytte rundt på alt det her, så alternativet var, at inventaret nærmest skulle destrueres. Så når vi finder ud af det her sammen, giver det jo lidt til dem, og det giver lidt til os, forklarer Per Hegaard til TV2 Nord.

Der har været inventar fra alt Danish Crowns smedeafdeling, elafdeling, og der har været kontorartikler med blandt andet borde og stole. 

Loppemarkedet sluttede klokken 16, og det vides ikke, om alt blev tømt, men i timerne inden var Per Hegaard i hvert fald optimistisk om at få alt fra loppemarkedet solgt.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...