Gå til hoved-indhold
22. september 2023 - kl. 00.09

Mads Falborg Iversen satser på sæsondebut om to-tre uger

  • 1 af 1
    Mads Falborg Iversen døjer med en lower body skade. Foto: Danmarks Ishockey Union
Af: Michael Frederiksen

Backen Mads Falborg Iversen håber, at han er tilbage på Frederikshavn White Hawks' hold i løbet af to-tre uger. Det oplyser han til Kanal Frederikshavn inden fredagens vitale hjemmekamp mod Herlev Eagles.

- Jeg døjer lidt med en lower body skade, og jeg ved ikke helt præcis, hvornår jeg er klar igen. Hvis alt går vel forhåbentlig indenfor to-tre uger, fortæller Mads Falborg Iversen, som blev skadet i optakten til denne sæson.

Hvordan oplever du holdets sæsonstart med ét point i fire kampe?

- Det er klart, at resultatmæssigt har det ikke været, som vi havde ønsket, men der er helt klart positive takter i udviklingen af vores spil som nysammensat trup, vurderer WH-backen.

Tirsdag aften blev 4-1 til 4-5 hjemme mod Herning. Hvordan påvirker den kamp jeres tro på tingene?

- Den var lidt hård at sluge, men troen på, at vi kan skaffe gode resultater, er helt klart stadig i truppen, og alle folk arbejder hårdt hver dag for at opnå de bedst mulige resultater, forsikrer Mads Falborg Iversen.

Herlev hjemme i aften ligner en must-win-kamp. Er du enig?

- Alle kampe er selvfølgelig vigtige, men det da klart, at sådan, som sæsonstarten har været, er kampen mod Herlev vigtig for, at vi ikke får for stort et spring op til de andre hold, erkender Mads Falborg Iversen.

Herlev Eagles besejrede i onsdags SønderjyskE 6-3 på hjemmebane. Dermed er Herlev oppe på fem point. Herlev ligger næstsidst, fire point foran høgene på sidstepladsen.

Der er kampstart i Nordjyske Bank Arena kl. 19.00. Inden kampen hyldes Jesper Jensen for sin flotte ishockeykarriere.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...