Gå til hoved-indhold
30. marts 2024 - kl. 00.03

Meld jer gerne som indsamlere i Frederikshavn by til landsindsamling

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Søndag 7. april løber Kræftens Bekæmpelses store landsindsamling af stablen, og lokalafdelingen i Frederikshavn er naturligvis med igen i år.

- Der er mange indsamlinger i løbet af året. Alle til gode formål, og frederikshavnerne er altid flinke til at støtte op om en god sag. Det gælder ikke mindst opbakningen til vores landsindsamling, oplyser indsamlingsleder Finn Hjortholm.

Mange er desuden flinke til at hjælpe lokalafdelingen med selve indsamlingen.

- De har allerede meldt sig til at gå en tur for os i det forventlige skønne forårsvejr, lyder det fra Finn Hjortholm, der igen tilrettelægger indsamlingen for Frederikshavn by, og i år sker det i samarbejde med Charlotte Perch Pape.

- Mange af indsamlerne er gengangere fra sidste og tidligere år. Glædeligt er det også, at en del nye indsamlere har tilmeldt sig i år. Det er blevet en tradition i mange familier, at man tager en rute og går en tur på cirka to timer. Det er vi selvsagt meget taknemmelige for, men vi kan stadig bruge endnu flere indsamlere, oplyser Finn Hjortholm.

Dette skal ikke opfattes som et panisk eller desperat "råb om hjælp".

- Men hvis der sidder nogle, der har lyst og tid til at hjælpe Kræftens Bekæmpelse i Frederikshavn, og som endnu ikke har tilmeldt sig, kan det sagtens og meget gerne nås endnu. Vi kan nemt finde en rute, der sandsynligvis også matcher indsamlerens mulige eget ønske, fastslår Charlotte Perch Pape.

Alle penge, der bliver samlet ind, går ubeskåret til kerneopgaverne: Forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende, der på den ene eller anden måde er ramt af kræft.

Hvis du har tid og lyst til at deltage i indsamlingen, kan henvendelse ske til Finn Hjortholm på telefon 3025 6117 eller direkte ved at bruge dette link.

Du er også velkommen til blot at møde op på selve indsamlingsdagen, søndag 7. april, i De Frivilliges Hus, Danmarksgade 12 i Frederikshavn, hvor indsamlingen styres fra.

Her vil det være muligt at tilmelde sig og få indsamlingsbøsser både lørdag 6. april mellem kl. 13 og 15 eller på selve indsamlingsdagen, hvor indsamlingsbøsser udleveres fra kl. 9:00. Der samles ind søndag mellem kl. 10 og 15.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...