Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.05.2022 | Af: Peter Marquard

Nordjydsk Værktøjssalg: Vind Formel 1-weekend

Stifter og indehaver Lars Perl Kristensen sammen med medejer Kristian Christensen.
Torsdag 19. maj har Nordjydsk Værktøjssalg A/S 15 års fødselsdag, hvilket markeres med åbent hus/havnemesse på firmaets adresse på Pier 6 i Frederikshavn.

 

- De 15 år har været en lang vækstrejse, og vi har ambitioner om mere. Vi har efterhånden udviklet os til at være totalleverandør til den sorte industri, som blandt andet indbefatter smede, værfter, malere, maskinfabrikker, fiskeindustrien samt autoværksteder og autolakerere. Vi forsyner dem med professionelt værktøj, personlige værnemidler, kemi og tekniske artikler med mere, siger stifter og indehaver Lars Perl Kristensen.

Da firmaet så dagens lys i 2007, var det med to ansatte og nogle få reoler, men i dag er der 11 ansatte, og Kristian Christensen er i mellemtiden blevet medejer. Kristian Christensen har været ansat i Nordjydsk Værktøjssalg A/S siden 2015 og fungerer i dag som daglig leder på kontoret.

- Det er alle dygtige og kompetente medarbejdere, og vi prøver hele tiden at udvikle os. For fire år siden tredoblede vi også vores kvadratmeter på lageret og kontoret, og henover sommeren 2022 fordobler vi vores gasgård, hvor vi har blandt andet svejsegasser til industrien, fortæller Lars Perl Kristensen.

For Nordjydsk Værktøjssalg A/S er det vigtigt, at have en løbende dialog med kunderne, så man hele tiden er up-to-date med deres ønsker.

- Vi satser på høj service, rigtige priser og hurtig levering. Vi har fire udekørende sælgere, og i Nordjylland leverer vi direkte med egne biler. Vores kundegrundlag har udviklet sig til hele Danmark og enkelte lande i Europa, og vi prøver hele tiden at opdatere vores know-how indenfor vores branche, siger Lars Perl Kristensen.

I anledning af fødselsdagen opsætter firmaet et stort telt på Pier 6, og der vil være pølsevogn, fadøl og sodavand samt kaffe og kage.

- Vi får besøg af 18 af vores leverandører, som laver nogle gode tilbud på dagen. Samtidig sætter vi en Formel 1-weekend for to personer på Monzabanen med tre overnatninger i Milano på højkant, og vi håber selvfølgelig at se mange besøgende, siger en forventningsfuld Lars Perl Kristensen.

Alle interesserede er velkomne torsdag 19. maj kl. 10.00-16.00.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close