Ny restaurant med dansk smørrebrød åbner i dag
Frederikshavn har i dag fået et nyt spændende spisested, som dyrker den danske tradition for højtbelagt smørrebrød. Smørgåsen er primært en frokostrestaurant, men i turistsæsonen vil man også have åbent om aftenen som a la carte-restaurant.
Bag den ny restaurant står frederikshavner-parret Louise og Tommy Toft, men det bliver Louise, der vil stå for den daglige drift af restauranten. I køkkenet huserer Kim Wolff Nielsen, også kendt som Madkongen.
Smørgåsen råder også over selskabslokaler på første sal, lige som man tilbyder mad ud af huset.
Smørgåsen er åbnet i Danmarksgade 59, midt i gågaden, som tidligere husede pubben Jolly Butcher. Lokalerne er nyistandsatte, ligesom bygningen er renoveret udvendigt. Der har været særdeles hektisk op til åbningen, men Louise Toft er glad for, at det er lykkedes at overholde tidsplanen, så restauranten er klar til turistsæsonen. Og der lægges stærkt ud med Tordenskiolds-arrangementet OCEANOS allerede fra i morgen.
- Jeg glæder mig rigtig meget til at præsentere både frederikshavnerne og byens gæster for de bedste klassikere i det danske smørrebrødskøkken. Kim vil være garant for en stor smagsoplevelse baseret på de bedste råvarer og hjemmelavet tilbehør, lover Louise Toft og fortsætter:
- Til et godt stykke smørrebrød hører en god snaps, og i Smørgåsen vil vi tilbyde byens største snapsekort med både danske, norske og svenske kvalitetssnapse. Der vil naturligvis være et spændende udvalg af øl, vin, cider, spiritus og vand samt kaffe og te.