Gå til hoved-indhold
112
01. november 2023 - kl. 09.11

Nyt indbrud i Skagen - politiet skærper opmærksomheden

  • 1 af 1
    Politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn: - Vi kan jo se, at der har været flere indbrud i Skagen den seneste uges tid, så nu øger vi opmærksomheden deroppe.
Af: Michael Frederiksen

Efter endnu et indbrud i Skagen øger Nordjyllands Politi nu opmærksomheden omkring landets nordligste by. Det oplyser politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn, til Kanal Frederikshavn.

- Vi kan jo se, at der har været flere indbrud i Skagen den seneste uges tid, så nu øger vi opmærksomheden deroppe, siger Peter Skovbak, som dog ikke vil uddybe, hvad det konkret indebærer.

Seneste indbrud fandt sted på Markvej i perioden fra mandag kl. 18.00 til tirsdag kl. 12.00.

Tyvene sikrede sig adgang til huset ved at bryde et vindue op.

Der er stjålet fire PH-lamper (tre sorte og en hvid) samt et fiskefad fra Royal Copenhagen.

Der har også været indbrud den seneste uges tid i huse på blandt andet Polarstjernevej, Gamle Kirkesti, Redningsvejen og Buttervænget i Skagen.

En husejer på Abildgårdsvej i Frederikshavn var i nat kort efter kl. 4.00 vidne til, at en bil ramte plankeværket foran huset. Bilen stak af fra stedet, men husejeren valgte at følge efter.

Husejeren tabte dog kontakten til flugtbilen, men det lykkedes politiet at finde både bil og fører. Manden bag rattet har overnattet i detentionen. Politiet mistænker ham for at være påvirket af piller (sløvende medicin). Det skal en blodprøve nu bekræfte.

På Frederikshavnsvej i Sæby stoppede politiet en 36-årig kvinde fra Frederikshavn. Hun er ikke i besiddelse af et kørekort, så hun kan nu se frem til en bøde.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...