Gå til hoved-indhold
05 februar. 2024

Poul Knudsgaard skal være midlertidig direktør i Frederikshavn Havn

  • 1 af 1
    Poul Knudsgaard skal de kommende måneder være midlertidig direktør i Frederikshavn Havn. Foto: Eframe
Af: Michael Frederiksen

Poul Knudsgaard, direktør på MAN Energy Solutions i Frederikshavn fra 2008 til 2020, skal være midlertidig direktør i Frederikshavn Havn, som kæmper med at få styr på økonomien, oplyser TV2 Nord.

Det økonomiske rod kostede både havnedirektør Mikkel Seedorff Sørensen og vicedriftsdirektør Kim Nielsen jobbet. I stedet skal Poul Knudsgaard sidde i direktørstolen. Han har siden november været næstformand i Frederikshavn Havn. Her blev han sammen med tre andre udpeget til havnens bestyrelse, efter at fire medlemmer af bestyrelsen i september forlod deres poster.

Siden har han sammen med Frederikshavn Havns nye formand, Karsten Dybvad, haft til opgave at rydde op i den kriseramte havn, blandt andet med de omtalte fyringer.

Bestyrelse besluttede i fredags at ansætte Poul Knudsgaard som midlertidig havnedirektør indtil 30. juni eller frem til, der er ansat en permanent havnedirektør. Han stopper derfor som næstformand.

Indstillingen har byrådet i Frederikshavn Kommune godkendt.

- Vi er glade for, at Poul Knudsgaard vil påtage sig den opgave. Han er i forvejen godt inde i sagerne omkring havnen, siger formand Karsten Dybvad til TV2 Nord.

Poul Knudsgaard har et stort kendskab til både Frederikshavn og Nordjylland. Han var i perioden fra 2008 til 2020 direktør på MAN Energy Solutions i Frederikshavn, og efterfølgende var han erhvervsdirektør i Business Aalborg. Han bestrider i dag flere bestyrelsesposter, og han ejer virksomheden Hunin Advice, som tilbyder ledelsessparring, der peger fremad. Den fysiske aktive erhvervsmand er endvidere boxmanager i CrossFit Aalborg.

Poul Knudsgaards post som næstformand i Frederikshavn Havn overtages af Pia Ankerstjerne, som er direktør på MARTEC i Frederikshavn. 

Den nye direktør bliver nu menigt medlem af bestyrelsen.

Bestyrelsesformand Karsten Dybvad forventer, at en ny direktør kan være på plads inden sommerferien.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...