Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.10.2021 | Af: DEBAT-INDLÆG

SF-krav om tværfaglig og helhedsorienteret indsats

Byrådskandidat Soraya Kaka Khan (SF) har skrevet dette indlæg: Lyder nedenstående ikke rimeligt for vores udsatte i Frederikshavn Kommune? Dette er en mærkesag for mig og for SF i Frederikshavn Kommune.

 

Da vi i SF gik til budgetforhandlinger for et par uger siden, havde vi et meget vigtigt punkt med.

Vi ønskede, at der fremadrettet skal sættes fokus og ikke bare fokus - men politisk skarpt fokus på den helhedsorienterede og sammenhængende indsats på tværs af fagcentrene i jobcentret i Frederikshavn kommune fra den dag en borger træder ind ad døren på jobcentret og søger hjælp og til borgen får afsluttet sin sag.

Det gælder både for unge, voksne og integrationsborgere som har en beskæftigelsessag og modtager kontanthjælp, ressourceforløbsydelse, hjemrejseydelse, sygedagpengeområdet og så videre i kommunen.

Det blev til denne tekst og efterfølgende et budgetpunkt i budgetforliget 2022, som nu er nedskrevet og underskrevet af et enigt byråd. Det er vi virkelig glade for!


Kommunen skal tilbyde borgere på beskæftigelsesområdet i en udfordrende situation en tværfaglig og helhedsorienteret indsats, der tager afsæt i den ENKELTES livssituation og ressourcer.

Borgeren skal møde og opleve en helhedsorienteret og koordineret indsats fra første VISITATIONSSAMTALE og FREMADRETTET.

Tilgangen og handlingerne skal tage afsæt i borgens situation og koordineres/samordnes på TVÆRS af de kommunale fagcentre. Der SKAL skabes helhedsorienteret og målrettede løsninger.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close